خیلی طبیعی و بدیهی است که سر آدمی که اطلاع ندارد کلاهی گذاشته یا برداشته شود. مثال بارز این ماجرا به لپ‌تاپ‌هایی مربوط می‌شود که از پردازنده‌های دوهسته‌ای استفاده می‌کنند. در بازارهای جهانی دوگونه لپ‌تاپ با پردازنده دوهسته‌ای با نام‌های Dual Core وCore 2 Duo عرضه می‌شود که در ظاهر اختلاف مختصری با هم دارند اما به قیمت‌ها که نگاه می کنید تفاوت‌ها بیشتر جلوه می‌کنند. از این رو در این فرصت قصد داریم مختصری در این باب صحبت کنیم .

 

پردازنده‌های Dual Core

شاید می‌دانید پردازنده‌های کنونی بازار از یک هسته تا چهار هسته را شامل می‌شوند. بین مدل‌هایی که در لپ‌تاپ‌ها مورد استفاده قرار دارد با مدل‌هایی که به طور اختصاصی در دسک‌تاپ‌ها مورد بهره برداری واقع می‌شود تفاوت‌هایی وجود دارد که اصلی‌ترین آن به میزان مصرف انرژی مربوط می‌شود.

این را هم گفته باشم که پردازنده‌های مخصوص لپ‌تاپ یا تک هسته‌ای هستند یا دوهسته‌ای و مدل‌های سه هسته‌ای و چهارهسته‌ای در این وادی یافت نمی‌شوند. این را هم بگویم که چندین سال پیش رسم بود که از برخی پردازنده‌های مخصوص دسک تاپ روی لپ‌تاپ‌ها نیز استفاده می‌شد که این رویه شکرخدا در روزگار ما در حال فراموشی است.

اما هر پردازنده‌ای که از دوهسته پردازشی (Core) تشکیل شده باشد را دوهسته‌ای (Dual Core) خطاب می‌کنند از این رو این اصطلاح Dual Core به نوعی اصطلاحی عام است که شامل مدل‌های دوهسته‌ای Intel، AMD و حتی VIA می‌شود.

sony laptop

مشکلی که در ابتدای صحبت بدان اشاره کردم از همین جا نشأت می‌گیرد. همانطور گه گفتیم، شرکت Intel از دو نوع مختلف پردازنده دوهسته‌ای در لپ تاپ‌ها استفاده می‌کند. در واقع Intel مثل همیشه زرنگی کرده و عنوان عام Dual Core را به مدل Pentium چسبانده است. به بیان دیگر اگر روی بدنه لپ‌تاپ عنوان Intel Dual Core قید شده بود، بدانید که با یکی از مدل‌های Pentium Dual Core طرف هستید. مدل‌های این خانواده با T2060، T2080، T2130 و همچنین T2310، T2330، T2370، T2390، T2410، T3200 و T3400 نامگذاری شده‌اند. قرار است مدل جدید Pentium T4200 نیز به زودی در لپ‌تاپ‌ها استفاده شود.

موضوع این نوشتار دلالت بر ضعف این پردازنده‌ها ندارد اما بر این موضوع تاکید دارد که مواظب باشید آنها را به جای پردازنده‌های Core 2 Duo نخرید.

قیمت لپ‌تاپ‌هایی که از این خانواده پردازشی استفاده می‌کنند به طور معمول بین مدل‌های Celeron و Core 2 Duo قرار دارد و استفاده از آن به صراحت مطلوب‌تر از مدل‌هایی است که از شبه پردازنده‌های Celeron بهره می‌برند.

این را هم بگویم و ختم کلام که در لیست نام مدل‌هایی که در بالا بدان اشاره شده است هر چه به انتهای لیست نزدیک شوید با مدل‌های قوی‌تر مواجه خواهید شد و توصیه می‌کنم بی خیال سه مدل اول شوید.

دسته ها : اموزش
چهارشنبه 28 12 1387 13:7
متقاضیان ثبت اختراع در کشور جمهوری اسلامی ایران باید به اداره مالکیت صنعتی واقع در تهران- خیابان قائم مقام فراهانی- بالاتر از خیابان شهید مطهری-پلاک 222 مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده اقدام نمایند. هر شخصیت حقیقی یا حقوقی که مدعی ابداع محصول صنعتی جدید باشد و یا وسیله جدیدی کشف نماید یا راه و روشی را برای بدست آوردن یک نتیجه یا محصول صنعتی کشف نماید، می تواند مورد اختراع خود را به ثبت رسانده و گواهی ثبت اختراع دریافت نماید.
در ایران ثبت اختراع به صورت اعلامی صورت می پذیرد. اعلامی بودن ثبت بدین معناست که اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی می تواند بدون بررسی طرح ارائه شده در خصوص جدید بودن اختراع آن را به ثبت برساند و تنها شرط آن این است که شخصی یا شرکتی قبلاً این مورد اختراع را در ایران به ثبت نرسانده باشد.
البته باید خاطر نشان کرد که گواهی ثبت اختراع در ایران به هیچ وجه برای قابل استفاده بودن و یا جدید بودن و یا حقیقی بودن اختراع سندیت ندارد.
مواردیکه را که در ایران نمی توان به ثبت رساند عبارتند از:
1-نقشه های مالی 2 - اختراعاتی که مخالف نظام عمومی و برخلاف عفت عمومی باشد 3- فرمول و ترکیبات دارویی
در کلیه مراحل ثبت اختراع در ایران حضور خود شخص متقاضی الزامی نمی باشد، بلکه وکیل قانونی او نیز می تواند مدارک لازم را تهیه و تکمیل نماید. در این صورت باید تقاضانامه همراه با اصل وکالتنامه با رونوشت یا فتوکپی برابر اصل شده ضمیمه اظهار نامه گردد.

متقاضی ثبت اختراع در ایران باید مدارک ذیل را جهت تشکیل پرونده ارایه کند:
1) فرم های مربوط به ثبت اختراع (اظهارنامه): این فرمها که در اصطلاح ثبت اظهارنامه خوانده می شوند جزو اوراق بهادار کشور می باشند. متقاضی ثبت اختراع این فرمها را از واحد گردش اوراق بهادار مستقر در اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی در سه نسخه تهیه و آن را تکمیل و امضا می نماید. این فرمها باید به زبان فارسی تهیه و تنظیم شوند در شرایطی که متقاضی نتواند فرمها را به زبان فارسی برگرداند باید متن کامل آن را به زبان انگیسی یا فرانسه تهیه و خلاصه ای از طرح را به زبان فارسی تهیه نماید. از آنجاییکه فرمهای اظهارنامه محل کافی برای درج کلیه موارد خواسته شده را ندارد لذا مراتب بصورت ضمیمه به اظهارنامه الصاق می گردد.

2) شرح فنی اختراع - توصیف اختراع: متقاضی ثبت در ایران باید مورد اختراع خود را در برگه های A4بطور کامل و با ذکر تمامی جوانب شرح دهد و سپس آن را در سه نسخه تهیه و ضمیمه اظهارنامه نماید.

3) نقشه های اختراع: هدف از تهیه این نقشه ها این است که شرح فنی اختراع یا توصیف اختراع بیشتر قابل فهم باشد. از نقشه، سه نسخه تهیه و ضمیمه اظهارنامه می گردد. در ترسیم نقشه ها باید نکات ذیل رعایت شود:
• نقشه ها باید با مرکب و از روی مقایس متری کشیده شود.
• متقاضی ثبت اختراع یا وکیل قانونی او باید ذیل نقشه ها را امضا نماید.
• نقشه ها باید در کاغذهای 34 سانتیمتر طول و 22 سانتیمتر عرض تهیه شود.
• در کشیدن نقشه ها باید فقط از یک روی کاغذ استفاده شود.

4. ادعای مخترع: در این قسمت متقاضی ثبت اختراع توضیحاتی در رابطه با چگونگی اختراع خود بیان می نماید. یعنی اینکه اختراع انجام شده چه مشکلی را حل می نماید و چه را ه حل جدیدی را ارائه می نماید. در این قسمت متقاضی باید سه شرط ثبت اختراع یعنی جدید بودن، ابتکاری بودن و صنعتی بودن مورد اختراع خود را بطور کامل توضیح دهد و همچنین میزان حمایت ناشی از حق ثبت اخترا ع را مشخص نماید. ادعای مخترع باید در سه نسخه تهیه و به امضای خود شخص یا وکیل قانونی او برسد و ضمیمه اظهارنامه شود

5) فتوکپی شناسنامه مخترع یا مخترعین

6) قبض صندوق اداره کل ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی حاکی از پرداخت وجوه لازم


اما در مورد حمایت از مخترعین، سازمان صنایع و معادن به منظور حمایت از مخترعین ، ساز و کارهای خوبی را فراهم تموده است که با مراجعه به سازمان یا ادارات مرتبط، می‌توانید از کم و کیف آن مطلع شوید .

دسته ها : اموزش
پنج شنبه 8 12 1387 13:41

1 - برای ثبت اختراع به کجا مراجعه کنیم؟

برای ثبت اختراع باید به اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی واقع در تهران، خیابان میرداماد، تقاطع بزرگراه مدرس- میرداماد، مراجعه شود.
 

2-  آیا به جز تهران ثبت اختراع در جای دیگری صورت می‌گیرد؟

خیر، در حال حاضر ثبت اختراع فقط در تهران و در اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی انجام می‌گیرد.

3) چه نوع اختراعاتی قابل ثبت‌اند؟

اختراعاتی قابل ثبت‌‌اند که جدید بوده و حاوی گامی ابتکاری و دارای کاربرد صنعتی باشند.

4) چه نوع اختراعاتی از حیطه حمایت از اختراع خارج خواهند بود؟

موارد زیر از حیطه حمایت از اختراع خارج‌اند: 1) کشفیات، نظریه‌های علمی و روشها ریاضی 2) طرحها و قواعد یا روشهای انجام کار تجارت و آنچه برای فعالیتهای صرفاً فکری یا بازی کردن می‌باشند. 3) روش معالجه بدن انسان یا حیوان از طریق درمان یا جراحی و همچنین روشهای تشخیص بیماریها که روی بدن انسان یا حیوان انجام می‌‌گیرند.

5) برای ثبت اختراع چه مدارکی لازم است؟

برای ثبت اختراع باید مدارک زیر تکمیل و به اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تحویل گردد:
• اظهارنامه ثبت اختراع در 3 نسخه: اظهارنامـه ثبت اختـراع فـرم مخصوصـی است که جزء اوراق بهادار می‌باشد و متقاضی می‌بایستی از واحد گردش اوراق بهادار مستقر در اداره کـل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی آن را تهیه و نسبت به تکمیل و امضاء آن اقدام نماید (نمونه‌ای از این فرم در انتهای پرسش و پاسخ آمده است)
• توصیف مشروح اختراع در 3 نسخه: اختراع مورد ادعای مختـرع بـاید به طور کـامل شرح داده شود. در شرح اختراع باید تمام جنبه‌های اختراع ادعایی به طور واضح بیان گردد. در تهیه شرح اختراع از کاغذای
A4 استفاده شود.
• نقشه‌های اختراع در 3 نسخه: نقشه کامل اختراع باید با مرکب و از روی مقیـاس متـری تهیه و ذیل نقشه‌ها را متقاضی یا وکیل او امضاء نمایند. نقشه‌های اختراع باید روی کاغذ 34 سانتی‌متـر طـول و 22 سانتی‌متـر عـرض رسـم گردند و فقط از یک روی کاغذ استفاده شود.
• ادعا در 3 نسخه: اینکه اختراع با ارائه راه‌حل عملی چه مشکلی را حـل مـی‌کنـد و چه مزایایـی دارد و اطلاعاتـی کـه میزان حمایت ناشی از حق ثبت را مشخص نماید.
• فتوکپی شناسنامه مخترع یا مخترعین
• قبض رسید بانکی حق‌الثبت اظهارنامه تقاضای ثبت اختراع

6) آیا برای ثبت اختراع حتماً‌ باید خود مخترع اقدام نماید؟

خیر، تقاضای ثبت اختراع می‌تواند توسط وکیل متقاضی انجام شود. در این صورت تقاضانامه باید همراه اصل وکالتنامه با رونوشت یا فتوکپی برابر اصل شده ضمیمه اظهارنامه شود.

7) سیستم ثبت اختراع در کشور ما چگونه است؟

سیستم ثبت اختراع در کشور ما، سیستم اعلامی است. بر اساس این سیستم، ثبت اختراع طبق ادعای مخترع صورت می‌گیرد. یعنی ادعای مخترع مقرون به صحت تلقی شده و به شرط عدم سابقه ثبت، ادعای مخترع (با رعایت اینکه اختراع در حیطه حمایت ثبت قرار دارد یا خیر/ بند 4 پرسش و پاسخ) به ثبت می‌رسد.

 

8) اعتبار ورقه (سند) اختراع چند سال است؟

در حقوق ایران مدت اعتبار ورقه ثبت اختراع به تقاضای مخترع 5 یا 10 یا 15 و یا منتهی به 20 سال خواهد بود که باید صراحتاً در ورقه ثبت اختراع قید شود.

9) در صورت قبول یا رد اختراع چه اقداماتی انجام می‌گیرد؟

• در صورت قبول اختراع مراتب ثبت اختراع به صورت آگهی تهیه شده و جهت درج در روزنامه رسمی کشور تحویل متقاضی یا وکیل او می‌گردد. پس از درج در روزنامه رسمی یک نسخه از روزنامه به اداره مالکیت صنعتی ارائه و گواهینامه ثبت اختراع توسط اداره مزبور کامل شده و یک نسخه از توصیف، ادعا و نقشه اختراع ضمیمه و قیطان‌‌کشی شده با امضاء مدیر کل و ممهور به مهر اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تسلیم متقاضی یا وکیل قانونی او می‌شود.
• در صورت رد اختراع، کتباً (برگ اخطار اداری) به متقاضی یا وکیل قانونی او ابلاغ می‌گردد. در این صورت متقاضی یا وکیل قانونی او می‌تواند، ظرف 10 روز از تاریخ ابلاغ رد اظهارنامه نسبت به تقدیم دادخواست و شکایت از تصمیم اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی به مراجع ذیصلاح قضایی مستقر در تهران اقدام نماید. چنانچه در مدت 10 روز از تاریخ ابلاغ تصمیم اداره مالکیت صنعتی نسبت به تقدیم دادخواست اقدام نشود، دیگر ادعا در مراجع ذیصلاح قضایی مسموع نخواهد بود.

10) ارزیابی و تأیید علمی اختراع چیست و مرجع قانونی آن کجاست؟

منظور از ارزیابی و تأیید علمی اختراع جستجو و بررسی علمی سند اختراع توسط متخصصین مربوطه با استفاده از تجارب علمی، مشاوره‌ها و بانکهای اطلاعاتی داخلی و خارجی است و طبق قانون این ارزیابی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و از طریق مراکز علمی، تحقیقاتی کشور صورت می‌گیرد.

11) آیا ارزیابی و تأیید علمی اختراع اجباری است؟

خیر، اختیاری است. تقاضا برای ارزیابی و تأیید علمی اختراع هم می‌تواند از طریق شخص متقاضی و هم از طریق اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی صورت گیرد.

12) آیا ارزیابی و تأیید علمی اختراع هزینه‌ای دربر دارد؟

در حال حاضر خیر.

13) آیا برای ارزیابی و تأیید اختراع شرایط خاصی وجود دارد؟

برای پذیرش تقاضای ارزیابی و تأیید علمی اختراع شرایط زیر ضروری است:
1-13) ثبت اولیه اختراع در مراجع حقوقی (اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی) و ارائه ورقه ثبت
2-13) ارائه تقاضای ارزیابی و تأیید علمی اختراع، همراه با مدارک کامل و مستند اختراع ثبت شده
3-13) ارزیابی و تأیید علمی اختراع بیش از 2 بار انجام نخواهد گرفت (بدین معنی که در صورت رد اعتبار علمی اختراع متقاضی تنها یکبار دیگر ارزیابی علمی آن توسط مرجع دیگری غیر از مرجع بررسی کننده اولیه، امکانپذیر است).

14) برای درخواست ارزیابی و تأیید علمی اختراع به کجا باید مراجعه کرد؟

برای درخواست ارزیابی و تأیید علمی اختراع لازم است که به ”اداره کل امور نوآوران و ارزشیابی فناوری“ واقع در تهران، خیابان انقلاب، میدان فردوسی، خیابان فرصت جنوبی، شماره 71، طبقه پنجم مراجعه شود. علاوه بر اداره کل امور نوآوران و ارزشیابی فناوری برای ارزیابی و تأیید علمی اختراع می‌توان به مراجع منطقه‌ای زیر نیز مراجعه کرد.
1) تهران بزرگ: سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، دانشگاه تهران (واحدهای
IP)
2) مرجع منطقه‌ای مرکزی کشور، اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان (واحد
IP)
3) مرجع منطقه‌‌ای جنوب کشور، شیراز، دانشگاه شیراز (واحد
IP)
4) مرجع منطقه‌ای شرق کشور، مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد (واحد
IP )
5) مرجع منطقه‌ای شمال‌غربی کشور، تبریز، دانشگاه تبریز (واحد
IP)

15) برای درخواست حمایت از تکمیل اختراع و تجاری کردن اختراع به کجا می‌توان مراجعه کرد؟

برای درخواست حمایت از تکمیل اختراع می‌توان مستقیماً به ”مراکز رشد“ و برای تجاری کردن اختراع مستقیماً به ”پارکهای فناوری“ مراجعه کرد. علاوه بر موارد فوق، کلیه مراجع منطقه‌ای (مراجع مندرج در بند 14) و اداره کل امور نوآوران و ارزشیابی فناوری آماده راهنمایی و معرفی متقاضیان به مراکز رشد و پارکهای فناوری و دیگر نهادها و سازمانهای حمایت کننده از نوآوران، هستند. نشانی، تلفن و نمابر کلیه مراکز رشد و پارکهای فناوری را می‌توان از اداره کل امور نوآوران و ارزشیابی فناوری دریافت کرد.

16) آیا برای ثبت اختراع در خارج از کشور حمایت مالی صورت می‌گیرد؟

بله، مخترعینی که اختراعات آنها واجد شرایط زیر باشند می‌توانند از حمایت مالی ثبت در خارج از کشور به میزان 50 درصد کل هزینه برخوردار شوند.
1-16) اختراع آنها در داخل کشور (اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی) به ثبت رسیده باشد.
2-16) ارزیابی و تأیید علمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (از طریق اداره کل امور نوآوران و ارزشیابی فناوری و یا مراجع منطقه‌ای مندرج در بند 14) دریافت کرده باشند.
3-16) وکیل قانونی خود را انتخاب و معرفی کرده باشند.
4-16) برای اختراع خود طرح کسب و کار (
Business plan) تهیه کرده باشند.
5-16) فرمهای مربوط به
WPIS را تکمیل کرده باشد.
6-16) مجوز حمایت مالی را از ”کمیته تخصصی ثبت اختراعات در خارج“ کسب کرده باشند.
برای آ
گاهی بیشتر از نحوه ثبت اختراعات در خارج از کشور و برخورداری از حمایت مالی، به دستورالعمل تهیه شده در این زمینه در اداره کل امور نوآوران و ارزشیابی فناوری مراجعه شود.

17) برای دریافت اطلاعات بیشتر در همه موارد یاد شده بالا (16 پرسش و پاسخ) می‌توانید
به اداره کل امور نوآوران و ارزشیابی فناوری واقع در تهران، خیابان انقلاب، میدان فردوسی، خیابان فرصت جنوبی، شماره 71، طبقه پنجم مراجعه فرمائید.
تلفن: 8318999 و نمابر: 8318999

دسته ها : اموزش
پنج شنبه 8 12 1387 13:32

وب سایت آلمانی RapidShare یکی از بزرگترین و پربیننده ترین سایتهای دنیا می باشد که طبق نتایج سایت Alexa این سایت در کشورمان رتبه چهارم سایت پر بازدید را داراست

rapidshare

ما علاوه بر این که درWebsite  های خود مطالب را می نویسیم و می توانیم دیگران را از افکار ، عقاید و اطلاعات خود با خبر سازیم بوسیله امکان upload و Download که یکی از مزایای فوق العاده استفاده از اینترنت است دسترسی به فایل و برنامه های اجرایی یگدیگر را نیز خواهیم داشت که این یکی از دلایل فراگیری اینترنت می باشد در این میان شرکتهای متعددی سعی در گسترش این مهم نموده اند وب سایت آلمانی RapidShare.com یکی از بزرگترین و پر بیننده ترین سایت های دنیا می باشد که طبق نتایج سایت Alexa این سایت در کشورمان رتبه چهارم سایت پر بازدید پس از Yahoo و Google را دارا می باشد که این نشان دهنده محبوبیت آن در بین ایرانیان است.

اطلاعاتی در زمینه سایت Rapidshare  به شما کمک می کند تا از قابلیت های آن بهتر استفاده کنید

• حداکثر حجم فایل برای آپلود در این سایت 100 مگابایت است

• پس از آپلود فایل ، لینک آن به شما داده می شود چنانچه تا 90 روز کسی آن فایل را دانلود نکند لینک حذف می شود

• اگر در اسم فایل خود از فاصله (Space) استفاده کنید پس از آپلود ، فاصله ها حذف و Underline بجای آن قرار می گیرد

• دانلود رایگان از این سایت Resumable نیست یعنی اگر در میانه دانلود ارتباط اینترنت به هر دلیل قطع شود مجبور به دانلود فایل از ابتدا هستید نمی توانید از ادامه به دانلود بپردازید

• امکان جستجوی فایل یا لینک در سایت Rapidshare نیست

• در سرویس رایگان این سایت ، امکان دانلود با برنامه های مدیریت دانلود نمی باشد دانلودکننده ها با این سایت سازگاری ندارند و باید هر دانلود با خود ویندوز صورت بگیرد

نحوه دانلود از سایت Rapidshare بدین گونه است که:

پس از کلیک بر روی لینک به انتهای صفحه باز شده رفته و بر روی دکمه Free کلیک کنید ، صفحه تغییر می کند و شما شاهد یک Timer معکوس هستید. پس از رسیدن به عدد صفر دکمه زیرین آن را بفشارید. دانلود آغاز خواهد شد.همان طور که در بالا گفته شد این سایت با نرم افزارهای مدیریت دانلود سازگاری ندارد و هنگام دانلود از این سایت باید موقتاً غیر فعال یا به کل از سیستم حذف شوند.

در بخش بعد در مورد نحوه خرید Rapidshare جهت افزایش سرعت دانلود و راهکارهای این سایت برای جلوگیری از سقوط سرعت دانلود خواهیم پرداخت...

به نقل از تبیان

دسته ها : اموزش
دوشنبه 14 11 1387 12:29

  • ریاضیات گسسته

Discrete and Combinational Mathematics by Ralph P.Grimaldi

  • ساختمان داده ها

Data Structures in C++ by E.Horoeitz

Introduction to algorithms by C.Cormen

Data Structures and alghoritms A.Aho

The Art of Computer programming by S.Knuth

  • سیستم عامل

OS : Design and Implementation by A.Tanenbaum

Modern Operating Systems by A.Tanenbaum

Operating System concepts by A.Siberschatz

Operating Systems : Internals and Design Principles by W.Stallings

  • شبکه

Computer Networks by A.S.Tanenbaum

Communication Networks by Alberto Leon-Garcia

 

  • مهندسی نرم افزار

 

Software Engineering: A Practitioner's Approach By Roger Pressman

 

Software Engineering By Ian Sommerville

                       

  • هوش مصنوعی

           

Artificial Intelligence: A Modern Approach By Stuart Russell

 

Introducing Artificial Intelligence By Henry Brighton

  • مدیریت

Fundamentals of Financial Managing By James Arthur F. Stoner and Frank M.Warner  

این کتاب با نام مدیریت در دوجلد ترجمه شده است (

مدیریت رفتار سازمانی، هرسی و بلانچارد ، ترجمه قاسم کبیری

  • معماری کامپیوتر

Computer System Architecture by Moris Mano

مهندسی کامپیوتر ،نشر ارکان

  • طراحی الگوریتم ها

Introduction to Algorithms  by Thomas H. Cormen, Charles E. Leiserson, Ronald L. Rivest, Clifford Stein

  • پایگاه داده          

By C. J. Date An Introduction to Database Systems

StatRes();

 
دسته ها : اموزش
سه شنبه 2 7 1387 14:27

 منابع دانشگاهی رشته مهندسی مکانیک

 
  • ریاضی 1، آپوستل
  • ریاضی 2، آپوستل
  • معادلات،بویس & سیمونز
  • ریاضی مهندسی چرچیل & تین مینت یو
  • استاتیک، مریام & بیر- جانسون
  • مقاومت 1 و2 – بیر- جانسون& پوپوف
  • طراحی 1، شیگلی
  • طراحی 2، شیگلی
  • سیالات 1، استریتر & شیمز & سیالات نوشته نادر نبهانی انتشارات دانشگاه شریف
  • سیالات 2، استریتر & شیمز & سیالات نوشته نادر نبهانی انتشارات دانشگاه شریف
  • ترمودینامیک 1، ون‌وایلن
  •  ترمودینامیک 1، ون‌وایلن
  • انتقال حرارت 1، اینکروپرا & هولمن
  •  انتقال حرارت 2، اینکروپرا & هولمن
  • دینامیک، مریام & دینامیک نوشته دکتر نیکخواه بهرامی
  • دینامیک ماشین، مارتین & اچ مابی
  • ارتعاشات، تامسون & حل‌المسائل سری شومز (SETO)
  • کنترل، اگاتا & درف (DORF)
دسته ها : اموزش
سه شنبه 2 7 1387 14:26
X