اگر با رجیستری ویندوز آشنا باشید و تاکنون با آن کار کرده باشید حتمأ با این خاصیت رجیستری آشنا هستید؛ پس از هر بار ورود به مسیرهای مختلف رجیستری جهت ویرایش کلیدهای مختلف، در صورت بستن محیط برنامه، آخرین مسیر مشاهده شده در رجیستری در حافظه آن باقی می‌ماند و پس از ورود مجدد به رجیستری، خواهید دید که به صورت اتوماتیک به آخرین مسیری که قبلأ مراجعه کردید روانه خواهید شد. این موضوع ممکن است تاحدودی امنیت کاری شما در ویندوز را به خطر بیندازد، چرا که هر فردی با باز کردن رجیستری متوجه می‌شود که شما قبلأ در چه مسیر و شاخه ای از رجیستری بوده‌اید. برای حل این مشکل قصد داریم تا ترفندی ساده و کاربردی را مطرح کنیم که با بهره‌گیری از آن می‌توانید هر بار پس از خروج از رجیستری، آخرین مسیر مشاهده شده را از حافظه برنامه پاک کنید و در دفعات بعدی اجرای رجیستری به اولین شاخه ممکن بازگردید.

بدین منظور:
از منوی Start به All Programs و سپس Accessories رفته و بر روی Notepad کلیک کنید.
حال در محیط Notepad کدهای زیر را عینأ Copy و Paste نمایید:
Option Explicit
On Error Resume Next

Dim WSHShell
Set WSHShell=Wscript.CreateObject("Wscript.Shell")
WSHShell.RegDelete "HKCUSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionAppletsRegeditLastKey"

WSHShell.Run "REGEDIT"

Set WSHShell = Nothing

پس از کپی کدهای فوق، از منوی File بر روی Save as کلیک کنید. سپس فایل را با نام دلخواه و پسوند vbs. ذخیره کنید (به عنوان مثال نام آن را name.vbs قرار دهید).
حالا به مسیری که فایل را ذخیره کرده‌اید مراجعه کنید.
اکنون بر روی فایل مذکور، دوبار کلیک کنید.
خواهید دید که رجیستری اجرا می‌شود، صدالبته یک رجیستری پاک و تمیز، بدون اینکه اثری از مسیر مشاهده شده قدیمی باشد.

شما می‌توانید جهت بالا بردن سرعت کار از این فایل یک Shortcut تهیه کرده و سپس آن را در محیطی مثل Quick Lunch ویندوز قرار دهید تا همواره سریع‌تر به آن دسترسی داشته باشید.

به نقل از ترفندستان

دسته ها : ترفندستان
جمعه 6 6 1388 13:26
یکی از مشکلات شایعی که به هنگام کار با کامپیوتر برای کاربران پیش می‏آید، گرم شدن بیش از حد قطعات سخت افزاری کامپیوتر است. این موضوع علاوه بر آسیب‏رسانی به سخت‏افزارها میتواند عمر آن‏ها را نیز کوتاه‏تر کند و حتی تأثیر منفی بر روی عملکرد نرم افزارهای در حال اجرا بگذارد. برای حل این مشکل، قصد داریم تا هم‏اکنون به معرفی 10 ترفند کاربردی جهت خنک نگه‏داشتن قطعات کامپیوتر بپردازیم.

- اگر از کامپیوتر استفاده نمی‌کنید، حتمأ آن را خاموش کنید. این یکی از بهترین راه‌ها برای صرفه‌جویی در مصرف برق و همچنین جلوگیری از تولید گرمای زیاد می‌باشد.

2- پاورهای موثر در انرژی، در از بین رفتن انرژی زیاد که تبدیل به گرمای غیرقابل مصرف می‌شوند جلوگیری می‌کنند. آن دسته از پاورهایی که واقعا در انرژی مؤثرند، امروزه حتما دارای لیسانس 80Plus می‌باشند. این مسئله باید در هنگام خرید مورد توجه و اهمیت قرار گیرد.

3- در هنگام نصب خنک کننده CPU باید به این نکته توجه شود که میزان حساب شده این از خمیر سیلیکن (خمیر هادی گرما) در میان پردازشگر و رادیاتور فن ریخته شود. چرا که هنگام گرم شدن پردازشگر، انرژی زیادی نیز مصرف می‌شود.

4- بهتر است کامپیوتر در مکان خنکی قرار داده شود. ارتباط مستقیم با نور آفتاب  و یا هر منبع گرمایی دیگر مانند لامپ‌های هالوژن باعث گرمای بسیار زیاد کامپیوتر می‌شوند.

5- کامپیوتر احتیاج به فضایی کافی برای گردش هوایی مؤثر می‌باشد. این مسئله علی‌الخصوص برای نوت‌بوک‌ها صدق می‌کند. توجه داشته باشید که به هیچ وجه کامپیوتر را بر روی متکا، پتو و یا هر چیزی که به گونه‌ای دریچه‌های هوا را مسدود کند قرار ندهید.

6- کیس کامپیوتر و همچنین در صورت وجود، فیلترهای هوا، باید به صورت منظم تمیز شوند تا از گرد و خاک بر روی کامپیوتر محافظت شود. جمع شدن گرد و خاک می‌تواند باعث ایزوله شدن قطعات الکترونیکی شده، مانع جریان هوا شده و اینگونه هواگیری را با دردسر مواجه کنند.

7- یکی از مسائل مهم دیگر برای سیستم جریان هوای عالی و کافی می‌باشد. به همین علت هم مسئله زیر صدق می‌کند:
جلوگیری از ایجاد کابل‌های تو در تو، زیاد و به هم پیچیده در کیس سیستم.
برای این کار کافی است هر کدام از کابل‌ها را به کابل مورد نظر ارتباط داده و سپس آنها را از سیستم مدیریت کابل‌ها عبور داد.

8- برای خنک نگه داشتن آن دسته از قطعاتی که در مسیر مستقیم جریان هوا نمی‌باشند، یک سیستم خنک کننده مؤثر و هدف دار بسیار مهم است.

9- بهتر است به فکر یک خنک کننده آبی نیز برای پردازشگر خود باشید، چرا که هم سیستم خنک کننده‌اش بسیار عالی می‌باشد و هم صدایی کمتر از صدای خنک کننده‌های عادی دارد.

10- از آنجا که در نوت‌بوک‌ها، خنک‌کننده‌ها و دریچه‌ها کوچک‌تر می‌شوند، مسئله استفاده از سیستم خنک کننده مناسب بسیار مهم است. یک خنک کننده ماهرانه و متناسب می‌تواند عمر دستگاه و بدنه را تا چند سال افزایش بخشد.

به نقل از ترفندستان

دسته ها : ترفندستان
دوشنبه 2 6 1388 16:52
شاید برای شما نیز این مشکل پیش آمده باشد که پس از مشاهده یک تصویر در یک صفحه اینترنتی، قصد ذخیره کردن آن را دارید اما به دلایلی نظیر بسته بودن راست کلیک و یا ساختار صفحه، امکان ذخیره نمودن عکس وجود ندارد. اگر از مرورگر فایرفاکس استفاده می‌کنید به سادگی و با استفاده از این ترفند می‌توانید هر تصویری که در صفحه مشاهده می‌کنید را مستقیمأ توسط مرورگر اما به روشی غیر‌معمول ذخیره کنید. هم اکنون به معرفی این ترفند کاربردی خواهیم پرداخت.


بدین منظور:
ابتدا توسط فایرفاکس صفحه‌ای که عکس در آن قرار دارد را باز کنید و اجازه دهید صفحه کاملأ لود شود.
اکنون بر روی Favicon سایت کلیک کنید. (منظور از Favicon لوگوی کوچک کنار آدرس سایت است که در نوار آدرس مرورگر نمایش داده می‌شود، به عنوان مثال Faviconکمیاب آنلاین ذخیره هر تصویر قابل مشاهده در مرورگر Firefox است.)
سپس بر روی دکمه More Information کلیک کنید.
اکنون در پنجره Page Info به تب Media بروید.
حال می‌توانید کلیه تصاویر موجود در این صفحه را انتخاب کنید و پیش نمایشی از آن را در قسمت Media Preview ببینید.
سپس با کلیک بر روی دکمه Save as تصویر مورد نظر را ذخیره کنید.

به نقل از ترفندستان
دسته ها : ترفندستان
سه شنبه 27 5 1388 13:13
اگر از نسخه 7 مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده می‌کنید حتمأ با یکی از مشکلات شایع آن برخورد کرده‌اید. به طوریکه پس از باز نمودن تعدادی تب، هنگامی که قصد Save کردن یک صفحه را دارید مرورگر هنگ کرده و کاملأ قفل می‌کند و امکان انجام هیچ عملی میسر نیست. تا زمانی که ناچارأ برنامه را End Task نکرده‌اید نیز این مشکل حل نمی‌شود. در این حالت کلیه صفحاتی که تاکنون باز نموده اید را نیز از دست خواهید داد. حال قصد داریم ترفندی ساده را برای شما بازگو نماییم تا این مشکل در IE7 رفع گردد.

بدین منظور:
پس از اینکه اقدام به Save نمودن صفحه‌ای کردید و با باز شدن پنجره Save، مرورگر هنگ کرد، از طریق منوی Start یا استفاده از شورتکات موجود در دسکتاپ یک پنجره جدید IE7 را باز کنید.
سپس از منوی File بر روی گزینه Work Offline کلیک کنید.
اکنون کافی است به پنجره قبلی که قفل شده است بازگردید.
خواهید دید که مشکل برطرف شده و پیغام Save نیز حذف شده است.

به نقل از ترفندستان

دسته ها : ترفندستان
سه شنبه 27 5 1388 13:11
یکی از محبوب‌ترین گوشی‌های حال حاضر بازار تلفن‌همراه به ویژه در کشور ما، گوشی‌های سری N نوکیا هستند. امکانات گوشی‌های سری N متغیر است، اما در این میان دوربین این گوشی‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. کم کیفیت‌ترین دوربین این سری، 2 مگاپیکسل و بیشترین آن 5 مگاپیکسل است و کلیه این گوشی‌ها قابلیت Zoom یا بزرگنمایی را دارا می باشند (به جز N800 و N810 که تنها دارای وبکم هستند). در این ترفند قصد داریم نحوه زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا را برای شما بازگو نماییم.

بدین منظور:
از منوی اصلی وارد Imaging > Camera شوید.
اکنون دقت کنید اگر عبارت Image در بالای گوشی به چشم میخورد یعنی دوربین در حالت Image mode قرار دارد. در غیر این صورت عبارت Video وجود دارد که بایستی آن را بر روی Image mode تنظیم کنید. برای اینکار کافیست دکمه Options را فشار داده و Image mode را برگزینید.
اکنون از طریق Options وارد Settings شوید.
سپس گزینه Extended digital zoom یا Extended zoom را بر روی On قرار دهید.
در پایان تنظیمات را ذخیره کرده و به حالت عکس‌برداری بازگردید.
اکنون با فشردن دکمه بالا، میتوانید بیشتر از قبل در هنگام گرفتن عکس بر روی سوژه زوم کنید.

دقت کنید این ترفند تنها به هنگام عکس‌برداری عمل می‌کند و در حالت Video قابل اجرا نیست.

به نقل از ترفندستان

دسته ها : ترفندستان
سه شنبه 27 5 1388 13:1
ایا تاکنون پیش آمده است که بخواهید به تاریخ و زمان دقیق آخرین باری که کامپیوتر Shutdown شده است پی ببرید؟ در این ترفند قصد داریم نحوه پی بردن به این موضوع را از طریق 3 راه مختلف در ویندوزهای XP و ویستا بررسی نماییم.


راه اول
اگر از ویندوز XP استفاده می‏کنید:
از منوی Start به Run بروید.
عبارت Eventvwr.msc را وارد کرده و Enter بزنید.
در پنجره Event Viewer، از منوی کناری بر روی System کلیک کنید.
در قسمت دیگر پنجره، لیستی را مشاهده می‏کنید.
در بالای لیست، تیتر یکی از ستون‏ها Event است. بر روی Event کلیک کنید تا جدول بر اساس این لیست مرتب گردد.
اکنون در این ستون عدد 6006 را بیابید.
خواهید دید که تعدادی 6006 وجود دارد. این‏ها هر کدام تاریخ‏ها و زمان‏های خاموش شدن کامپیوتر شما هستند.
بالاترین 6006، آخرین زمان خاموش شدن کامپیوتر است. با مشاهده این سطر می‏توانید در ستون‏های Date و Time به ترتیب تاریخ و ساعت خاموش شدن رایانه را مشاهده کنید.

اما اگر از ویندوز ویستا استفاده می‏کنید:
بر روی منوی Start کلیک کنید.
عبارت Eventvwr.msc را وارد کرده و Enter بزنید.
در پنجره Event Viewer، از منوی کناری بر روی Windows Logs و سپس کلیک کنید.
در قسمت دیگر پنجره، لیستی را مشاهده می‏کنید.
در بالای لیست، تیتر یکی از ستون‏ها Event است. بر روی Event کلیک کنید تا جدول بر اساس این لیست مرتب گردد.
اکنون در این ستون عدد 1074 را بیابید.
خواهید دید که تعدادی 1074 وجود دارد. این‏ها هر کدام تاریخ‏ها و زمان‏های خاموش شدن کامپیوتر شما هستند.
بالاترین 1074، آخرین زمان خاموش شدن کامپیوتر است. با مشاهده این سطر می‏توانید در ستون Date and Time به ترتیب تاریخ و ساعت خاموش شدن رایانه را مشاهده کنید.

راه دوم
این راه از طریق رجیستری ویندوز انجام می‏پذیرد.
از منوی Start وارد Run شده و عبارت regedit را وارد نموده و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری باز شود.
به مسیر زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlWindows

از قسمت دیگر پنجره، ShutdownTime را بیابید و بر روی آن کلیک کنید.
پس از انتخاب ShutdownTime، از منوی File بر روی Export کلیک کنید. (ترفندستان)
در پنجره Export Registry File، گزینه Save as type را بر روی Text Files تنظیم نمایید.
سپس فایل را با نام دلخواه در محیط مناسبی ذخیره کنید.
اکنون توسط My Computer به محلی که این فایل را ساخته‏اید بروید.
بر روی فایل دوبار کلیک کنید تا توسط Notepad باز شود.
اکنون در خط سوم این فایل متنی و در جلوی عبارت Last Write Time، می‏توانید آخرین تاریخ و ساعت خاموش شدن کامپیوتر را مشاهده کنید.

راه سوم
راه آخر شاید ساده‏ترین راه باشد.
از منوی Start به All Programs و سپس Accessories رفته و بر روی Notepad کلیک کنید.
حال در محیط Notepad کدهای زیر را عینأ Copy و Paste نمایید:
strValueName = "HKLMSYSTEMCurrentControlSetControlWindows" _
& "ShutdownTime"
Set oShell = CreateObject("WScript.Shell")
Ar = oShell.RegRead(strValueName)
Term = Ar(7)*(2^56) + Ar(6)*(2^48) + Ar(5)*(2^40) + Ar(4)*(2^32) _
+ Ar(3)*(2^24) + Ar(2)*(2^16) + Ar(1)*(2^8) + Ar(0)
Days = Term/(1E7*86400)
WScript.Echo " Akharin Tarikh va Zamaneh Khamoosh Shodaneh Computer = " & CDate(DateSerial(1601, 1, 1) + Days)


پس از کپی کدهای فوق، از منوی File بر روی Save as کلیک کنید. سپس فایل را با نام دلخواه و پسوند vbs. ذخیره کنید (به عنوان مثال نام آن را Kamyabonline.vbs قرار دهید).
حالا به مسیری که فایل را ذخیره کرده‌اید مراجعه کنید.
پس از دوبار کلیک بر روی فایل، آخرین تاریخ و زمان خاموش شدن کامپیوتر را مشاهده نمایید!

به نقل از ترفندستان

دسته ها : ترفندستان
شنبه 3 5 1388 12:25
X