سونی اریکسون  K850i

 

محتویات بسته فروش

-          گوشی

-          شارژر

-          باتری

-          هدست سیمی استریو ( بدون برند واکمن )

-     کابل  USB

-     کارت حافظه M2

-          دفترچه راهنما

 

موقعیت K850 در میان سایر گوشی‏های سونی اریکسون

این گوشی یکی از جدیدترین‏های سونی اریکسون است که حداقل تا فصل دوم سال 2008، قهرمان و باعث افتخار این شرکت خواهد بود؛ چرا که شروعی است برای تولید گوشی هایی با دوربین 5 مگاپیکسل.

براساس سیاست‏های شرکت سونی اریکسون گوشی‏های این شرکت یا برای طرفداران تکنولوژی‏های جدید ساخته شده و یا برای کسانیکه خواهان زیبای گوشی هستند؛ اما K850i گستره‏ی وسیع تری از مشتریان را دربر می‏گیرد و برای هر دو گروه مناسب است.

 

 

دوربین این گوشی شباهت زیادی به دوربین‏های دیجیتال دارد و شکل ظاهری آن نیز با گوشی‏های دیگر سونی اریکسون بسیار متفاوت است به طوریکه دو کلید کمکی حساس به لمس آن به قسمت بالای صفحه کلید و درون قاب صفحه نمایش گوشی منتقل شده و کلیدهای جهت‏دار وارد محدوده ‏ی صفحه کلید عددها گردیده است. K850i یک گوشی پیشرفته و در عین حال با کاربری بسیار آسان می‏باشد.

لازم به ذکر است که سه قهرمان قبلی این برند یعنی K800i,K750i,T610i هر یک در نوع خود اولین بودند به طوریکه T610i اولین گوشی بود که در آن از دوربین استفاده شده بود، K750i نیز اولین گوشی با کیفیت بالای عکس برداری و ترکیبی از قابلیت ها مثل برنامه پخش موسیقی، رادیو و بازی به شمار می آمد. K800i هم دارای قابلیت‏های چند منظوره جاوا، اینترفیس پیشرفته و پلت- فورم A1/A100 بوده و دوربین آن در زمان تولید بالاترین کیفیت را داشته است. اما آیا K850i هم یکی از همین اولین‏ هاست؟ در پاسخ باید گفت که تنها تفاوت این گوشی با مدل‏های قبلی دوربین 5 مگاپیکسلی آن است در حالیکه N95 نوکیا هم دوربین 5 مگاپیکسل دارد. ولی با توجه به قیمت بالای آن به جرأت می‏توان پیش بینی کرد که K850i رقیب خوبی برای N95 باشد.

پیش از این K800i سونی اریکسون در رقابت با N93 پیروز شد زیرا با اینکه N93 یک اسمارت فون بود ولی از نظر طراحی و راحتی استفاده در سطح پایین تری نسبت به K800i قرار داشت.

اما در مورد K850i,N95 نمی‏توان چنین پیش بینی هایی کرد زیرا این دو گوشی از بسیاری جهات شبیه به هم هستند. با این وجود اسمارت فون N95 نسبت به رقیب خود عملکرد قدرتمندتری داشته و طراحی کشویی آن نیز این روزها طرفداران زیادی دارد.

 

 

در کمال تعجب باید گفت که اینترفیس و برنامه‏های K850i کاملا تغییر یافته و حتی شبیه به اینترفیس گوشی‏های نوکیا شده است. بنابراین کسانیکه با خرید این گوشی انتظار دارند یک گوشی مثل گوشی‏های قبلی سونی اریکسون داشته باشند، کاملا ناامید خواهند شد.

 

 

گوشی K850 رقیبان سرسخت بسیاری دارد و به همین دلیل احتمالا نسخه ویرایش شده و ارتقاء یافته‏ی آن زودتر از موعد وارد بازار خواهد شد تا بتواند رقبای خود را شکست دهد. در کل این گوشی نقطه شروع پیشرفت سونی اریکسون است.

 

طراحی و کنترل ها

طراحی K850 دارای زاویه ها و گوشه ‏های تیز و مربع شکل بوده و از این نظر کمی با گوشی‏های قبلی متفاوت است این گوشی کوچک و ضخیم است و در نگاه اول بزرگتر از K800i به نظر می‏رسد، اما هنگامیکه آنها را در کنار هم قرار می‏دهیم K850i باریک‏تر از K800i می‏باشد.

 

 

 

ابعاد گوشی این گوشی 17×48×102 میلی‏متر و وزن آن 118 گرم است؛ در حالیکه  K800i  دارای ابعاد  102×47×18میلیمتر و وزن آن 115 گرم می‏باشد.

 

 


K850i در دو رنگ سبز و آبی لاجوردی تولید شده است. البته سطح پلاستیکی روی گوشی در هر دو مشکی است و تنها رنگ اطراف کلیدهای جهت‏دار و نوارهای کناری گوشی با یکدیگر تفاوت دارند. لبه های کناری K850i آبی رنگ، به رنگ نقره ای و سطح پشت آن از جنس پلاستیک شفاف می‏باشد که برای یک گوشی، کمی غیر عادی به نظر می‏رسد. سطح رویی هر دو رنگ K850i، از نوعی پلاستیک شفاف ساخته شده که به راحتی چربی و اثر انگشتان را به خود جذب می‏کند.

از آنجاییکه تمام بخش های گوشی به جز بخش های کناری از جنس پلاستیک شفاف است و چربی و آلودگی را جذب می‏کند، این امر ممکن است برای عده ای آزاردهنده باشد. سطح پلاستیکی گوشی دارای یک لایه نازک و محکم فلز‏ مانند است که هم از اجزای داخلی محافظت می‏کند و هم باعث سختی گوشی در زیر انگشتان می شود. اگر بخش پشتی گوشی با سطوح سخت برخورد کند ترک های کوچکی روی آن پدیدار می شود؛ ولی این ترک ها بیشتر نشده و به راحتی نیز دیده نمی شوند.

 
 

 

پوشش پشت گوشی را نمی‏توان از آن جدا کرد ولی اگر قسمت پایینی آن یعنی جایی که پورت استاندارد گوشی قرار گرفته را به دقت نگاه کنید، دریچه ای را می بینید که در داخل آن باتری، سیم کارت و محل قرار گرفتن کارت حافظه M2 یا microSD جای گرفته اند.

 

 

 

صفحه نمایش

 

صفحه نمایش 2.2 اینچی K850i با رزولوشن320 ×240 (QVGA) کیفیت بهتری نسبت به K790i و K800i دارد و تا 8 خط متن و 3 خط سرویس را نشان می دهد. ولی اگر سایز فونت آن را کوچکتر کنید می توانید خطوط بیشتری را در آن مشاهده کنید. مثل سایر گوشی ها، صفحه نمایش این گوشی TFT بوده و قابلیت نمایش 262144 رنگ را دارد. این صفحه نمایش آینه ای، امکان دیدن عکس و متن را حتی در زیر نور آفتاب هم فراهم می کند و مثل T650i دارای یک لایه ی شیشه ای محافظ می باشد.

عکس ها در این گوشی در مقایسه با K800i شفاف تراند (به لطف افزایش قطر 0.2 اینچی صفحه )، ولی هنوز کیفیت خیلی بالایی ندارند.

 

 
 

صفحه کلید

صفحه کلید این گوشی کمی عجیب و غیر متداول است. کلیدهای آن مثل T650i مربع شکل بوده و برخلاف ظاهر غیرعادی آن، کاربرد راحتی دارد. کلیدهای جهت‏دار نیز به صورت یک کادر مستطیل شکل در داخل محدوده‏ی دکمه های شماره گیری قرار گرفته ‏اند؛ اما برآمدگی آن، استفاده از این کلیدها را ساده می‏کند.

 

 

رنگ نور زیر صفحه کلید سفید است و در بیشتر شرایط نوری به خوبی قابل مشاهده است. همچنین صفحه کلید K850i دارای چند افکت نوری است که با ریتم های متفاوتی روی ردیف های کلیدها ظاهر می شوند. این ویژگی که برای اولین بار در T650i به کار گرفته شد، زیبایی خاصی به گوشی می دهد.

 

 
 

 

در پایین صفحه نمایش K850i مثل RAZR2 V8 موتورولا سه کلید لمسی قرار گرفته که به این ترتیب، یک ردیف از کلیدها یعنی OK و کلیدهای کمکی حذف شده اند و جای بیشتری برای دکمه های شماره گیری باز شده است.

تفاوت آن با RAZR2 V8 موتورولا این است که در گوشی موتورولا سه منطقه لمسی روی خود صفحه نمایش قرار گرفته در حالیکه در K850i سه حس گر در حاشیه‏ی زیر صفحه نمایش تعبیه شده که به محض قرار گرفتن انگشت شما، آن را تشخیص می دهد.

براساس آزمایش های صورت گرفته سرما و گرمای انگشتان هیچ تاثیری در میزان حساسیت و کارآیی آن ندارند. در ابتدا کار با این کلیدهای لمسی کمی مشکل است، اما پس از مدتی به آن عادت خواهید کرد. البته کیفیت کار با کلیدهای لمسی فقط کمی پایین تر از گوشی‏های دیگر است و عادت کردن به آنها تنها نیاز به زمان دارد.

 

 

 

حافظه، کارت حافظه

 

K850i دارای 40 مگابایت حافظه داخلی است. همانطور که قبلا هم اشاره شد می‏توان هم از کارت حافظه M2 و هم microSD استفاده کرد. با اینکه قیمت microSD کمی ارزان تر است ولی تقریبا قیمت هر دو نوع کارت حافظه در یک محدوده بوده و قابلیت‏های آنها نیز یکسان می‏باشد؛ بنابراین انتخاب هر یک از آنها تنها بستگی به علاقه و نظر شخصی دارد.

دریچه مخصوص کارت حافظه K850i دو منظوره است یعنی برای قرار دادن کارت M2 ریز تراشه آن باید رو به بالا باشد ولی برای گذاشتن microSD ریز تراشه باید رو به پایین قرار گیرد؛ البته مطمئنا نمی‏توان هر دوی آنها را به صورت همزمان استفاده کرد. برای گذاشتن یا برداشتن کارت حافظه نیازی به خاموش کردن آن نیست و دارای قابلیت تعویض سریع یا Hot swap می‏باشد.

اگر بخواهید کارت حافظه را به شیوه غلطی وارد گوشی کنید ممکن است بر اثر فشار دادن آن به داخل، نوار باریک فلزی محفظه آسیب دیده و یا در بدترین حالت اتصال کارت حافظه با قطعات گوشی از بین برود. برای حل این مشکل کافیست با یک جسم تیز محفظه را محکم نگاه دارید. برنامه‏ ی پخش موسیقی این گوشی می‏تواند از حافظه داخلی و هم از حافظه جانبی گوشی استفاده نماید.

 

 

 

حس گر حرکتی داخلی

K850i دارای حس گر حرکتی است اما بر خلاف گوشی‏های قبلی نظیر W580i,W710i، به منظور تشخیص وضعیت صفحه نمایش به کار می رود؛ یعنی هنگام تماشای عکس یا ویدئو با چرخاندن گوشی به صورت افقی، تصویر نیز افقی می شود. همچنین این حس گر برای برخی بازیهای خاص نیز مورد استفاده قرار می‏گیرد. تا کنون تنها گوشی آیفون دارای این ویژگی می‏باشد. البته نوکیا هم مدت هاست که از این حس گرها برای چرخاندن اتوماتیک تصویر استفاده می‏کند، اما حس گرهای نوکیا هیچ کاربردی در برنامه‏های دیگر گوشی ندارند.

 

 

 

باتری

باتری K850i یک باتری 930میلی آمپر ساعتی مدل BST-38 و از جنس Li-P0l است. مدت کارکرد این باتری جدید در حالت آماده به کار، 400 ساعت و در حالت مکالمه 9 ساعت تشخیص داده شده است. شارژ کامل باتری این گوشی حدودا 2.5 ساعت طول می کشد.

 

عملکرد

عملکرد K850i از نظر تکنیکی با مدل‏های قبلی و به خصوص K800i تفاوتی ندارد. البته سرعت عملکرد منو و برخی بخش های دیگر مثل دفتر تلفن کمی نسبت به گوشی‏های قبلی بیشتر شده است.

 

 

اتصال با سایر دستگاه ها

USB

در هنگام اتصال USB ،باید نوع اتصال را مشخص کنید، یعنی تعیین نمایید که آیا می خواهید به اطلاعات روی کارت حافظه دسترسی داشته باشید، حالت پرینت را فعال کنید یا اینکه فقط به مدیریت گوشی بپردازید. اگر حالت اول را انتخاب کنید می‏توانید همه اطلاعات موجود در کارت حافظه و نیز حافظه داخلی را مشاهده نمایید.

علیرغم اینکه USB این گوشی نسخه 2.0 است ولی سرعت انتقال اطلاعات آن از 500کیلوبیت در ثانیه تجاوز نمی‏کند. اگر هم می خواهید از USB به عنوان مودم استفاده کنید کافیست گزینه آخر را انتخاب نمایید تا وارد تنظیمات USB شوید. در این قسمت امکان دسترسی به تنظیمات شبکه بر روی کامپیوتر شخصی وجود دارد که به ویژه هنگام استفاده از ActiveSync بسیار کاربرد دارد. همچنین USB این گوشی با پشتیبانی از پروتکل MTP امکان انتقال آهنگ ها از برنامه Windows Media Player نسخه 10و11 کامپیوتر را به گوشی فراهم می‏کند.

 

 

بلوتوث

گوشی  K850iدارای بلوتوث نسخه 2.0 مجهز به EDR بوده و می‏توانید در منوی این قسمت گزینه صرفه ‏جویی در شارژ را انتخاب کنید. این گوشی دارای پروفایل A2DP است که امکان استفاده از هدست بلوتوث بی سیم را فراهم می‏کند، همچنین بر خلاف K800i، در حالت Flight نیز می‏توان بلوتوث را فعال نمود.

بلوتوث این گوشی پروفایل های زیر را پشتیبانی می‏کند:

 

          - A2DP

          - Basic Imaging Profile

         - Basic Printing Profile

          - Dial-Up Networking Profile

          - File Transfer Profile

          - Generic Access Profile

          - Generic Object Exchange Profile

          - Handsfree Profile

          - Headset  Profile

          - Headset Profile

          - HID

          - JSR-82 Java API

         - Object Push Profile

          - Personal Area Network Profile

          - Serial Port Profile

          - Service Discovery Application Profile

          - Synchronization Profile

          - SyncML OBEX binding

          - Phonebook Access Profile

 

HSDPA / 3G / EDEG / GPRS

K850i اولین گوشی ساخت سونی اریکسون است که همه نوع ارتباطی را فراهم می‏کند. تنها نکته ای که باید به آن اشاره کرد نبود اینفرارد است، که علت آن قدیمی شدن این استاندارد و ظهور پروتکل های جدید انتقال اطلاعات، مثل USB بی سیم می‏باشد.

 

 

پلت فورم سخت افزاری A2، پلت فورم نرم افزاری A200

بخش سخت افزاری K850i تفاوت های زیادی نکرده است- با اینکه حجم حافظه (RAM) بیشتر شده هنوز این گوشی از پردازنده ‏ی ( CPU ) با ARM11 با فرکانس 220 مگاهرتز استفاده می‏کند. البته نمی‏توان کم سرعت بودن ظاهر شدن عکس ها در بخش Media را نادیده گرفت؛ ولی به نظر می‏رسد تنها دلیل آن سرعت پایین هماهنگی میان کارت حافظه و سایر بخش های سیستم باشد، زیرا پس از باز شدن گالری، کار کردن با آن، با سرعت قابل قبولی انجام می‏گیرد.

 

 

پلت فورم نرم افزاری A200

نسل جدید گوشی ها همگی دارای یک بخش نرم افزاری جدید هستند. در K850i نیز پلت فورم جاوا JP-7 به پلت فورم جاوا JP-8 ارتقا یافته است.

 

 

JP-8

استفاده از پلت فورم جدید جاوا در گوشی‏های سونی اریکسون، توسعه و ارتقای برنامه ها را آسان تر نمود. همانطور که برای گوشی‏های نوکیا و موتورولا JSR-248 یا معماری سرویس های موبایل توانست استانداردهایی برای برنامه‏های مختلف این گوشی ها ایجاد کند، همین استانداردها مجموعه ای از APIهای ( اینترفیس رابط میان نرم افزار و سخت افزار ) مورد نیاز برای گوشی‏های مجهز به جاوا تعریف می نماید.

در گذشته استفاده از نسخه های مختلف جاوا در گوشی‏های مختلف موجب سرگردانی شرکت های تولید برنامه می شد،اما امروزه همه آنها ترکیب و یکسان سازی شده تا از بروز چنین مشکلاتی پیشگیری شود.

مجموعه MSA شامل تعدادی از استانداردهای اجباری است و در میان آنها برخی استانداردهای اختیاری نیز دیده می شود؛ بدین معنی که سازنده می‏تواند به دلخواه خود آنها را به کار گیرد که در این صورت مجموعه کاملی از قابلیت ها را برای گوشی فراهم می‏کند. یکی از این API های اختیاری برای سونی اریکسون JSR 256 یعنی API(اینترفیس) حس گر موبایل است. به کمک این API برنامه سازان می‏توانند برنامه‏هایی که دارای قابلیت استفاده از سنسور حرکتی هستند را تهیه کنند. سایر کارخانه ها نیز می‏توانند به انتخاب خود از این API در گوشی ها بهره جویند.

در زیر برخی دیگر از APIها معرفی شده اند:

JSR239 * جاوا، API مربوط به Open GL ES – پشتیبانی گرافیک سه بعدی

* API ,JSR177 مخصوص سرویس های امنیتی- پشتیبانی از مشخصات کاربر که در آینده مهم ترین API موبایل خواهد بود.

* API ,JSR229 پرداخت پول- برای پرداخت پول از پایانه های تلفن همراه

* JSR234 ، چندرسانه ای پیشرفته- برای صداهای سه بعدی، استفاده از دوربین، رادیوی RDS,FM که بخشی از آن در پلت فورم JP-7 نیز وجود داشت.

* API ,JSR179 مکان یابی- مربوط به برنامه های مخصوص مکان یابی نظیر برنامه‏های مورد استفاده د رنقشه های گوگل

* JSR238- برای تنظیم دستگاه ها و برنامه ها مطابق با مناطق مختلف (Localization )

* JSR211، پشتیبانی از SIP- برای تماس های VoIP ( مکالمات اینترنتی )

با مشاهده لیست APIها به این نتیجه می رسیم که امروزه یک گوشی با قابلیت‏های مختلف و مجهز به جاوا می‏تواند در حد یک اسمارت فون باشد و در آینده نزدیک می‏تواند کارآیی خود را در حد برنامه‏های سیمبین برساند.

البته باید گفت که K850i در کنار Z750i و W910i جزء گوشی‏هایی است که پلت فورم JP-8 را پشتیبانی می‏کند، بنابراین نمی‏توان انتظار داشت که تمام ویژگیهای JP-8 در این یک گوشی تعبیه شده باشد. مثلا تماس های VoIP (مکالمات اینترنتی ) نیازمند تکنولوژی Wi-Fi است در غیر این صورت وجود VoIP مفهومی ندارد. از آنجاییکه برخی اپراتورها نمی خواهند که کاربران با به کارگیری تکنولوژی VoIP اندکی در هزینه های خود صرفه جویی کنند، این قابلیت را از گوشی‏هایی مثل N95 حذف کرده اند. به همین دلیل بهتر است برای استفاده از این برنامه ها منتظر اتفاقات آینده باشیم.

با این حال برای اینکه بیش از این وارد مبحث APIها و تاثیرات آنها بر گوشیهای آینده نشویم، بهتر است به این نکته اشاره کنیم که با یک HGE-100، یعنی یک دریافت کننده خارجی GPS به همراه یک برنامه جاوا، و یا اتصال به نقشه های گوگل می‏توان با K850i نیز جهت یابی را انجام داد.

 

اینترفیس کاربری نوکیا

یکی از تصمیمات استراتریک سونی اریکسون در سال 2004 استفاده از اینترفیس کاربری نوکیا برای برنامه‏های جاوا بود. به همین دلیل K850i نیز مانند سایر گوشی‏های مجهز به پلت فورم JP-8 شبیه به اینترفیس S40 می‏باشد.

پیش از این گوشی‏های سونی اریکسون دارای دو کلید کمکی و یک کلید جداگانه بازگشت ( Back ) بودند، اما در مدل‏های جدید سه کلید کمکی درست در زیر صفحه نمایش قرار گرفته که کاربری آنها مثل کاربری گوشی‏های S40 نوکیاست. ولی متاسفانه برای کاربران چندان خوشایند نیست، زیرا استفاده از آن بیشتر برای مشتریانی مناسب تر است که قبلا از گوشی‏های نوکیا استفاده می کردند و اکنون می خواهند گوشی‏های سونی اریکسون را خریداری کنند. با اینکه اینترفیس K850i برای مشتریان و طرفداران وفادار به برند سونی اریکسون نامأنوس است ولی مطمئنا دیر یا زود می‏توان به آن عادت کرد.

شرکت در نظرسنجی دربی 65

دسته ها : موبایل
پنج شنبه 11 7 1387 12:39

مروری بر گوشی مدل K550 سونی اریکسون

محتویات بسته فروش

• گوشی

• باتری مدل BST-33

• شارژر

• کارت حافظه 2M با حجم 64 مگابیت

CD نرم افزار

• هدست سیمی استریو

پس از طرح موفقیت آمیز K750i، سونی اریکسون به فکر تولیدK550i افتاد. با استقبالی که از مدل K750 شد و همچنان ادامه دارد، مدل K550 در ظاهری بسیار شبیه به آن طراحی شدو تفاوت های آن شامل امکانات عکس برداری، پوشش روی لنز ، کارت حافظه M2، قاب باریک، طراحی جدید و امکان اجرای برنامه های جاوا بطور همزمان می باشد.

 

W610i همزاد دیگرK550i است که شباهت های عملکردی زیادی با یکدیگر دارند. و تفاوت عمده آن ها قابلیت واکمن W610 است. K550 در 2 رنگ سفید و مشکی عرضه شده است.

 

ابعاد K550 120×46×14  میلی متر است. وزن آن 95 گرم است که در مقایسه با K750 کمی بزرگتر می باشد . کیفیت بدنه آن خوب و در سمت راست گوشی 2 گیره متحرک برای باز کردن قاب باتری وجود دارد.

 

نکته قابل توجه طراحی درپوش لنز گوشی است که البته دلیل خوبی برای این امر وجود دارد. در پوش لنز دوربین 550K بر خلاف مدل های پیش با قرار دادن در جیب باز نمی شود. و این به دلیل خاصیت دندانه دار بودن آن است.

1 آینه کوچک در کنار لنز دوربین برای عکس برداری از خود وجود دارد . و در بالای هر دوی اینها 2 فلش LED قرار گرفته است.

 

دریچه کارت حافظه M2 در سمت چپ گوشی قرار گرفته که در زیر قاب باتری مخفی شده است و برای دسترسی به آن می بایست قاب باتری را گشود. محل اتصال، هدست و کابل اطلاعات نیز در سمت چپ قرار دارد. دکمه مخصوص دسترسی به موسیقی نیز در همین سمت راست قرار گرفته است. دکمه تنظیم صدا و دسترسی میان بر دوربین در سمت کارایی آسانی دارد. دریچه اینفرارد و دکمه Power با کاربرد تغییر پروفایل ها نیز در بالای گوشی قرار دارند.

 

نمایشگر 1/9 اینچی آن از نوع TFD بوده و 262 هزار رنگ را نمایش می دهد. سایز بزرگ حروف و نمایش محدب آیتم های منو بر جذابیت کار با K550 افزوده است. 6 خط متن و 3 خط سرویس در نمایشگر این گوشی مشاهده می شود. و با وجود اینکه لایه محافظ بر آن کشیده نشده و با وجود کم رنگ شدن تصاویر، قابلیت خواندن آن در زیر نور آفتاب همچنان محفوظ می ماند.

 

مشابه W610i صفحه کلید این گوشی درست مانند W880i دارای دکمه های باریک و کوچک است و کار با آن را اندکی مشکل می نماید.

 

نور پس زمینه صفحه کلید به رنگ آبی روشن می باشد . کار با دکمه های دسترسی سریع ، آسان است. البته دکمه 4 طرفه اندکی کوچک است.

 

باتری Li-Pol با توان 960 میلی آمپر بر ساعت مدت 7 ساعت تماس 350 ساعت استندبای و 25 ساعت پخش موسیقی را پوشش می دهد. شارژر کامل آن مدت 2 ساعت زمان می برد.


منو

K550 در مقایسه با W610 منوهای ساده تری دارد. منوی اصلی بصورت یک جدول 12 خانه ای ظاهرمی شود.

 

 داده های متنی هیچ تغییری نکرده و با فشار دکمه # زبان های موجود در گوشی ارایه می شود. برخلاف زیر مجموعه های عمودی مرسوم، در این گوشی زیر مجموعه های یک منو در صفحات موسوم به tab و به صورت افقی نمایش داده می شود.

این صفحات در منوهای " دفترچه تلفن" ، " تنظیمات" و سایر منوهای گوشی به چشم می خورد. عملکرد منوی فعالیت ها نیز شامل صفحات tab است. صفحه اول آن مخصوص نمایش رویدادها، تماس های نا موفق، یادداشت ها و پیام ها است. امکان غیر فعال کردن این رویدادها وجود دارد.

صفحه چهارم شامل پر کاربردترین برنامه ها و بالای آن مربوط به جستجوی گوگل است و صفحه دوم مربوط به مدیریت برنامه ها است که شامل لیستی از آخرین برنامه های در حال اجرا می باشد.

امکان اجرای 8 برنامه جاوا بطور همزمان وجود دارد.در هنگام اتصال به USB، نوع اتصال باید مشخص شود. در حقیقت باید معلوم شود که آیا هدف دسترسی به اطلاعات، مدیریت برنامه های گوشی و یا حالت پرینت است. در حالت نخست گوشی خاموش بوده و تنها می توان به اطلاعات حافظه داخلی گوشی و کارت حافظه دست یافت سرعت انتقال اطلاعات 500 کیلوبیت در ثانیه است.

 

دفترچه تلفن

1000 نام تماس با محدودیت 2500 شماره تلفن وجود دارد. این بدان معنا است که با وجود امکان ذخیره کردن 5 شماره تماس برای هر فرد، از این تعداد تنها 2500 شماره قابل دسترسی است.


از قسمت تنظیمات آن می توان تعیین کرد کدام زمینه ها از یک شماره تماس ارایه شود امکان الصاق عکس و زنگ سفارشی به شماره تماس ها وجود دارد. تاریخ تولدهایی که دراین قسمت ذخیره می شوند قابل هماهنگی با منوی " سازمان دهنده" بوده و می توان از چند روز قبل از آن ها مطلع شد. هنگام نوشتن اطلاعات یک شماره می توان در صفحات tab جا به جا شد. در نخستین صفحه شماره تلفن ذخیره می شود. یادداشت های صوتی قابل الصاق به برخی از شماره ها هستند. شماره گیری صوتی فراهم می باشد. برای دسترسی به اطلاعات سیم کارت باید به گزینه مخصوص آن در منو مراجعه کرد. هر کدام از کلیپ های ویدیویی به عنوان CallerID قابل استفاده می باشد.

 

پیام ها

تمام ابزارهای استاندارد برای مدیریت پیام ها موجود است. پیام ها در سیم کارت و حافظه گوشی ذخیره می شوند. امکان چت نیز وجود دارد.

 

ارسال MMS نیز به خوبی انجام می شود ارسال و دریافت ایمیل و هر نوع رمز گذاری نیز فراهم می باشد. فایل های آفیس یا PDF قابل شناسایی نمی باشند. محدودیت ایمیل های ارسالی و دریافتی بستگی به اپراتور دارد. ایمیل های با ضمایم 6-7 مگابایتی به آسودگی ارسال می شوند. استاندارد Push Mail هم فراهم می باشد.

 

RSSFeed

تنظیمات این قسمت آسان است. تنها با تعیین نام  مورد نظر و آدرس گوشی خود به خود متصل و دانلود آغاز می شود. امکان به روز کردن یک آیتم و یا تمام آیتم ها فراهم است.


 

لیست تماس ها

30 شماره در لیست اصلی با تاریخ و زمان مربوط ثبت می شود. نوع  تماس( ناموفق/ دریافتی/ ارسالی) و محل ذخیره شماره تلفن( سیم کارت/گوشی) در کنار شماره مشخص می شود. امکان مشاهده زمان آخرین تماس و مجموع تماس های ارسالی در این قسمت وجود دارد.

 

سرگرمی ها

عکس ها، موزیک و سرگرمی ها از این منو قابل دسترس است. عملکرد Music Dj نسبتاً جذاب و امکان ساخت زنگ وجود دارد. نسخه پیشرفته MusicDj، VideoDj نام دارد. که امکان اصلاح فایل های حاصل با فرمت gp3 را دارد و قابل ارسال باMMS و ایمیل می باشد.


photoDj نیز امکان تنظیم نور، وضوح، حذف ایرادات و قرمزی چشم را می دهد.


 

 کنترل از راه دور

امکان کنترل سایر دستگاه ها از طریق بلوتوث گوشی امکان پذیر است که در مورد تمام گوشی های سونی اریکسون یکسان است.

 

امکان ضبط صدا نیز در این گوشی موجود است . امکان ضبط تماس های تلفنی نیز وجود دارد و هیچ محدودیتی به چشم نمی خورد.

 

 

بازی ها

تنها بازی puzzle slider در K550i وجود دارد.


 

سازمان دهنده ( ارگانایزر )

سه حالت مشاهده روزانه، هفتگی و ماهانه برای تقویم وجود دارد. در حالت نخست تمام رویدادها قابل مشاهده می باشند. رویدادهای اخیر نیز نمایش داده می شوند. زنگ یادآوری در صورت خاموش بودن گوشی نیز فعال باقی خواهد ماند.

لیست انجام وظایف، جستجو، ، یادداشت، زنگ بیدارباش و زمان سنج، شمارش معکوس نیز در این منو وجود دارند.

 

ابزارهای ارتباطی

در این منو اتصالات  WAP، GPRS، EDGE و بلوتوث و همگام سازی با کامپیوتر فراهم می باشند. بلوتوث نسخه 2 با EDR نیز وجود دارد.

پروفایل HID برای کنترل از راه دور کامپیوتر و سایر ابزارها وجود دارد. سایر پروفایل های بلوتوث از این قرار می باشند:

Dial-up networking profile

 Generic Access Profile•

 Generic Object Exchange Profile•

 Object Push Profile•

Serial Port Profile•

 Hands Free Profile•

 Headset Profile

 Synchronization Profile•

 Basic Imaging Profile•

File Transfer Profile

 HID Profile•

 Sync ML OBEX binding•

 Java API•-82‏JSR

 A2DP

 

جستجوگر وبWAP

که شامل موارد مختلفی است و نسخه 2 آن موجود است. اتصالات ایمن و امکان دانلود کردن Wallpaper، تم، زنگ و ... رابرای کاربران فراهم می کند.

جستجوگر استاندارد سونی اریکسون Net Front است که صفحات یک ستونه وب و HTML را نمایش می دهد.

صفحات HTML که فرمت های پیشرفته و یا حجمی بیش از 500 کیلوبایت داشته باشند نمایش داده نمی شوند. در کل جستجوگر آن خوب است ولی وجود Opera Mini بهتر بود.

تنظیمات

در حالت استندبای ساعت در پایین نمایشگر قرار دارد. امکان تغییر سایز حروف وجود دارد. تنظیمات سایر بخش های منو نیز در این قسمت صورت می گیرد.


مدیریت فایل ها

حجم 70 تا 75 مگابایت از حافظه در اختیار کاربر است. امکان ارتقای حافظه با کارت M2 وجود دارد. بقیه حافظه در اختیار کاربر است. امکان ارتقای حافظه با کارتM2 وجود دارد. بقیه حافظه شامل برنامه هایی است که از پیش نصب شده است. بخش دیگری از حافظه نیز برای دفترچه تلفن و لیست تماس ها است.

 

تنظیم فایل ها بر اساس تاریخ، نوع و زمان صورت می گیرد. ویژگی جدیدی در منوی Image Gallery به نام Time line افزوده شده است.

 

دوربین

دوربین این گوشی 2 مگاپیکسل و از نوع CMOS است. طرح دوربین مشابه مدل i750K بوده و ویژگی جدیدی ارایه نمی دهد. سه وضوح 1632×1224،1280×960 ، 640×480 پیکسل و 2 نوع کیفیت تصویر: نرمال و خوب موجود است. و تنها سایز تصاویر بستگی به وضوح آنها دارد. عکس ها در کیفیت نرمال حجمی معادل 300 کیلوبایت و کیفیت خوب معادل 500-600 کیلوبایت حجم دارند.


 

تنظیمات دوربین از این قرار است:

1-      صدای عکس برداری امکان انتخاب سه صدا وجود دارد ولی نمی توان صدا را خاموش کرد.

2-      تنظیم نور:( سفید، مهتابی، آفتابی)

3-      جلوه های تصویری (نگاتیو، آفتابی، قهوه ای و سیاه و سفید)

4-      تایمر

5-      عکس برداری در شب

6-      حالت عکس برداری (نرمال، عکس برداری متوالی، افقی، فریم)

 

تصاویر ویدیویی با 2 وضوح 176×144 و 128×96 با فورمت 3Gp  ذخیره می شود. مدت ضبط از  10 ثانیه تا مدت نامحدود قابل تنظیم است.

 

پخش ویدیو

منوی پخش ویدیو از پخش موسیقی مجزا است. کیفیت آن QVGA و بصورت 30 فریم در ثانیه است.

 

 

رادیو

امکان ذخیره 20 ایستگاه رادیویی و RDS وجود دارد.

 

بخش موسیقی

فرمت های MP AAC، +  Eaac، WMA، GP3، 4mpeg تحت پوشش این گوشی می باشند. امکان تغییر کولایزر نیز وجود دارد.

Track ID

که در منوی " سرگرمی ها" وجود داشته و نام .مشخصات آهنگ در حال اجرا را معلوم می کند و امکان خرید آن- لاین موسیقی را فراهم آورده است.

 

 

برنامه ها

3 برنامه از پیش نصب شده Photo Mate، Hpprintو Face Wrap در این گوشی ارایه شده است. برنامه نخست راهنمایی در زمینه عکس برداری ارایه می دهد. می توان از فریم استفاده کرد و عکس های گوشی را اصلاح نمود. برنامه دوم برای گرفتن چاپ از عکس های درون گوشی از طریق بلوتوث است.

و برنامه سوم برای گرفتن چاپ از عکس های دورن گوشی از طریق بلوتوث است.

 

عملکرد

عملکردK550i  نسبت به گوشی های پیش از خود بهتر است. وضوح نمایشگر، سرعت اینترفیس، اجرای فایل های JAR و تصویر مثبتی از این گوشی را ارایه کرده است.

 

و در نهایت

با وجود صدای پلی فونیک 40 کاناله، K550i ویژگی خاص صوتی ارایه نداده است لرزش ویبره و کیفیت صدای بلندگو آن چندان قوی نیست.

شاید بتوان گفتK550i برای آن دسته از کاربرانی است که قبلاً مدلK750i را تجریه کرده و از آن راضی بوده اند.

K550 احتیاجات اولیه یک کاربر کم توقع را از گوشی همراه بر آورده می کند.

دسته ها : موبایل
سه شنبه 2 7 1387 14:18
جدول مشخصات گوشی
مشخصات وضعیت گوشی :
موجود در بازار
نام گوشی: T280
تاریخ معرفی : ماه ژانویه سال 2008

باند فرکانس:

باند :

سیستم عامل نوع: ندارد
مشخصات ظاهری وزن: 82 گرم
سایز (میلی متر) : طول : 100 عرض : 45 ضخامت : 13
رنگ بندی گوشی : مسی - مشکی
مشخصات صفحه نمایش نوع: TFT با قابلیت نمایش 65536 رنگ
ابعاد: 128x 160 پیکسل 1.7 اینچ
صفحه نمایش لمسی: ندارد
حالت اسکرین سیور: دارد
تصویر زمینه: دارد
مشخصات دوربین نوع: 1.3 مگاپیکسل
قابلیت بزرگنمایی: 4 برابر
ابعاد عکس : 1280x1024 پیکسل
قابلیت فیلمبرداری: ندارد
مدت فیلمبرداری:
فلاش: ندارد
مشخصات صدای زنگ نوع
: پلی فونیک
قابلیت دریافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جای زنگ: دارد
مشخصات پخش کننده موزیک نوع: ندارد
قابلیت پخش: ندارد
مشخصات حافظه حافظه گوشی: 10 مگابایت
حافظه مموری کارت : ندارد
دفترچه تلفن: 1000 نام
نمایش تصویر تماس گیرنده: دارد
ابزار ارتباطی گوشی پورت: ندارد
بلوتوث: دارد
اینفرارد: ندارد
GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : ندارد
HSCSD : ندارد GSM 900 / 1800 / 1900

: 3G
ندارد
Wireless LAN: ندارد
بازی نام بازی : دارد با قابلیت دانلود
مرورگر اینترنت WAP : دارد
xHTML : دارد
HTML : ندارد
سایر مشخصات
messaging : SMS, MMS
تایپ هوشمند T9 : دارد
ویبره : دارد
آیفون : دارد
منشی تلفنی : ندارد
سیستم ضبط صدا: ندارد
سیستم شماره گیری با صوت: ندارد
فرمان صوتی : ندارد
رادیو : دارد FM
چراغ قوه: ندارد
فن آوری Push to talk : ندارد
مکالمه تصویری: ندارد
قابلیت ویرایش آفیس: ندارد
P
قابلیت نمایش df : ندارد
قابلیتهای دیگر: Java MIDP 2.0
مشخصات باتری نوع: Standard battery, Li-Ion 780 mAh (BST-36)
زمان مکالمه مداوم: 7 ساعت
زمان آماده به کار: 300 ساعت

دسته ها : موبایل
سه شنبه 2 7 1387 13:43

خصوصیات NOKIA 5310 XPRESS MUSIC

 

بسته بندی فروش

-                                   Nokia 5310

-باطری (BL-4CT,860 mAh)

-شارژر ( AC – 3 )

-دفترچه راهنما

-هندز فری استریوی سیمی ( HS – 45 همراه با AD57 )

-کابل تبادل اطلاعات( Micro Usb (CA-101

-کارت حافظه (Micro SD) با ظرفیت 2 گیگابایت ( بسته به محل خریداری ظرفیت کارت حافظه متغیر است )

-CD نرم افزار

افزایش سریع میزان تقاضای سری Xpress-music باعث شد که تولیدکنندگان مدل های مختلفی از آن را تولید کنند که از جمله ی آنان می توان به تولید این سری در میان پلت فرم سری 40 نوکیا اشاره نمود چراکه گوشی های مبتنی به سری 40 نوکیا نسبت به گوشی سری 60 دارای اندازه ای کوچکتر و مناسب تر و همچنین طول عمر باتری بیشتری می باشند . البته کیفیت و میزان صدای خروجی به عواملی چون قطعات الکترونیکی و نرم افزار به کار رفته در گوشی بستگی دارد و نمی توان آن را به پلت فرم گوشی معطوف نمود .

در کنار باریک بودن این محصول مثل مدل classic 6500 ،تولید کننده قابلیت پخش موزیک را هم در این مدل در نظر گرفته که آن را به مدلی کاملآ شایسته برای جوانان تبدیل کرده ،در حالی که یک پردازشگر صوتی جداگانه نیز  در نوکیا مدل 5310 کار گذاشته شده و در ظاهر آن نیز تغیراتی ایجاد شده است که این تغییرات نیز با توجه به قیمت پیشنهادی غیر منطقی به نظر نمی رسند .

کمپانی نوکیا مدل 5310 را طوری ارائه داده که قادر باشد سری Xpress-music را زنده نگه داشته و اهداف آن را ادامه دهد . همچنین مدل های 5700 ،5610 کشویی و 5710 را می شناسیم که می توانیم آن ها را با یکدیگر مقایسه کنیم. ( باید اشاره نمود که مدل 5710 نوکیا هنوز به طور رسمی به بازار معرفی نگردیده است که دلیل آن ارایه تولید و فروش مدل 5700 می باشد ، ولی این مدل به زودی به بازار ارایه خواهد شد )

 

   5710      

                     

       5610

  5310     

Nokia

                     

              23       

 

            22

 20        

زمان پخش موزیک

           بله

 

           بله

          بله

سخت افزار بخش موزیک

 

بدنۀ اصلی خود گوشی

 

بخش کشویی

 

قسمت کنترل گر پخش موسیقی

 

HS _ 44

 

HS _ 45

HS _ 45

هدفون پخش موسیقی

 

بله

 

بله

خیر

کنترل از راه دور پخش موسیقی

 

S60 ویرایش سوم همراه با FP1

S40 ویرایش پنجم

S40 ویرایش پنجم

پلت فرم  گوشی

 

قطر 2/2 اینچ و رزولوشن QVGA

قطر 2/2 اینچ و رزولوشن QVGA

قطر 12 اینچ و رزولوشن QVGA

صفحه نمایشگر

 

 

 

 

 

کارت حافظه

 

بله

 

خیر

بله

بلندگوهای استریو

 

حدود 370 یورو

 

حدود 300 یورو

حدود 225 یورو

قیمت

 

                                     

هر سری این مدلها در کیفیت صدا یکسان و درعملکرد ها متفاوت هستند ولی چیزی که در اینجا باید به آن توجه کنیم این است که دو مدل اولی از هدفونی با کیفیت متوسط برخوردار می باشند

(Hs-45) که می توان بر حسب علاقه از هدفون بهتری استفاده کرد تا بتوان از کیفیت اصلی (Nokia Xpress-Music) لذت برد.

طرح-  سایز –ابزارهای کنترل

 

ابعاد این گوشی 99 × 44.7 × 103.8 میلی متر و وزن آن 71 گرم می باشد یعنی ظاهری واقعاً ظریف و باریک دارد که بسیار شبیه  w880i Sony Ericson است و فضای کمی را در جیب تی شرت و یا شلوار اشغال می کند و شما می توانید هر طور که دوست دارید آن را با خود حمل کنید .

از مدل 5310 ، دو رنگ آبی و قرمز موجود است که رنگ معمول گوشی های نوکیا با قابلیت تأکید شده پخش موزیک می باشند .

قسمت های رنگی این گوشی شامل دو قسمت دور صفحه ی نمایش و قسمت فلزی است و شما می توانید نام تولید کننده را در پشت گوشی مشاهده کنید .بقیه قسمتهای گوشی هم توسط پلاستیکی به رنگ خاکستری تیره تزیین شده .                           

 
   

    

  

 

کیفیت پلاستیک ضد خش به کار رفته در نوکیا مدل 5310 واقعآ تحسین بر انگیز است. پوشش باطری دارای یک سری نقاط است که در معرض ساییدگی قرار دارند و پس از مدتی استفاده ی مداوم از گوشی پشت گوشی کهنه و ساییده به نظر خواهد رسید البته به طور کلی اگر خود گوشی به حالت اولیه خود یعنی سالم باقی  بماند  فرسودگی این نقاط در پشت گوشی تغییر زیادی در ظاهر گوشی ایجاد نخواهد کرد.

برآمدگی که در سمت چپ گوشی قرار دارد در پوش قسمت اتصال شارژر است (سوکت 2 میلیمتری) ،در قسمت بالای گوشی دکمه ی خاموش و روشن کردن گوشی و محل قرار گرفتن فیش 3.5 میلی متری خروجی صوتی در بین دریچه Micro USB قرار دارندکه توسط یک در پوش پلاستیکی پوشیده شده اند. کلیه تنظیم صدا در سمت راست این گوشی قرار گرفته که در مجاورت آن دکمه راه اندازی دوربین را می توان دید ولنز 2 مگاپیکسلی این دوربین در قسمت پشت گوشی نصب گردیده

 

 

 

 

                                                                                                       

 حلقه ای برای آویختن بند مخصوص موبایل در این مدل در کنار کلید های تنظیم صدا وجود دارد. درکنار صفحه نمایش گوشی یک نوع حس گر نصب شده که میزان نور صفحه ی کلید و صفحه ی نمایش را تنظیم می کند این حس گر در سمت راست بلندگوی پخش صدای مکالمه قرار گرفته است .

 

          

صفحه ی نمایش

در حالی که صفحه نمایش نوکیا مدل 6500 لایه ی محافظ ندارد مدل 5310 از این مزیت بر خوردار است.

وجود حاشیه های آیینه ای در کنار صفحه نمایش 6500 باعث می شود که اندازه این صفحه نمایش بزرگتر به نظر برسد ولی از نظر اندازه هیچ فرقی با 5310 نمی کند.

این دو صفحه ی نمایش خیلی شبیه یکدیگر هستند ولی سوالی که پیش می آید این است که چرا در دومی لایه ی محافظ برای صفحه ی نمایش در نظر گرفته نشده است .

 

 

صفحه ی نمایش 5310  با قطر 2  اینچ و وضوح 320×240 پیکسل ( 41 × 31 میلیمتر ) قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ را دارد که همه ی اینها عکسی روشن و با کیفیت را برای شما به ارمغان می آورد که این کیفیت صفحه نمایش 5310 مشابه محصولات جدید سونی اریکسون مانند W580i می باشد .

 

 

مطالب نشان داده شده در صفحه ی نمایش حتی در نور آفتاب هم به وضوح قابل رویت است (TFT) که این هم نتیجه به کار گیری لایه محافظ در این مدل می باشد .

در این صفحه نمایش می توان 9 خط  اطلاعات متنی و 3 خط اطلاعات سرویس را جای داد.سایز حروف هم هیچ مشکلی برایتان به وجود نخواهد آورد و شما می توانید در مواقع مختلف آن را به سایز مورد علاقه ی خود تغییر دهید.

 

صفحه کلید

استفاده از شماره های صفحه ی کلیدکه در سایز متوسط در کنار هم قرار گرفته اند بسیار راحت و روان است و فواصل رعایت شده در میان آنها احتمال تداخل شماره ها را در هنگام استفاده از صفه ی کلید از بین برده است و همچنین کار کردن با Joystick آن نیز بسیار آسان می باشد .

صفحه ی کلید نوکیا مدل 5310 در مقایسه با 6500 دارای برتری قابل توجهی می باشد .

 
    

                                                  

باطری

باطری جدید کار گذاشته شده از نوع BL_4C و از جنس Li – Ion با گنجایش 860 mAh می باشد و برای مدت 4 تا 5 ساعت مکالمه و 300 ساعت حالت Standby کارایی دارد .

در واقع شارژ 5310 پس از 3 روز و بعد از 2 ساعت گوش دادن به آهنگ و یک ساعت و نیم مکالمه و ارسال تعدادی پیام کوتاه به پایان رسید .

بنابر این بیشتر کار بران انتظار باید داشته باشند که گوشی برای 2 الی 3 روز با الگوهای مصرف آنان روشن بماند. طولانی ترین زمان ممکن پخش موسیقی با هدفون خود گوشی با بلندترین اندازه صدا 18 ساعت و 50 دقیقه بوده است .

1 ساعت و 40 دقیقه طول می کشد تا 5310 که خالی از شارژ است، کاملاً شارژ شود.

طراحی گوشی برای جای سیم کارت به این ترتیب است که باید اول سیم کارت و بعد باطری را در جای خود گذاشت و نمی توانید سیم کارت گوشی را هنگامی که روشن است در آورید .

 
  

 حافظه و کات های حافظه

در حدود 28 مگابایت حافظۀ داخلی در اختیار کاربر می باشد و همچنین امکان استفاده از کارت حافظۀ میکرو اس دی نیز وجود دارد که زیر قسمت پوشش باطری قرار گرفته که قابلیت تعویض سریع کارت حافظه نیز وجود دارد . بیشترین ظرفیت کارت حافظه که توسط گوشی پشتیبانی می شود ،از طرف سازنده مشخص نشده است ولی وقتی کارت حافظه 4 گیگا بایتی خود را به آن وصل کردیم هیچ مشکلی بوجود نیامد .

 
 

کارایی گوشی

اجرای فایل های جاوا تا حداکثر حجم 1 مگابایت با Heap 2 مگابایت ممکن است .

در کل گوشی 5310 عملکرد متوسطی با توجه به پلت فرمش دارد .

  

 
  

Bluetooth و USB

USB:نوکیا 5310 دارای سوکت microUSB در لبه ی بالایی خود است که به منظور اتصال به کابل اطلاعات (که در این صورت گوشی شارژ هم می شود )،هدست و یا شارژر می باشد.

فروشندگان ادعا میکنند که این گوشی از USB 2.0 را پشتیبانی می کند ،که البته همین طور هم هست. در حالت USB Mass Storage سرعت انتقال اطلاعات از کابل USB حدود 500تا 600  کیلو بایت ثانیه انجام می گیرد که این سرعت از سرعت موتورولا RAZR2V8 که بر روی آن هم سوکت microusb نصب شده ، پایین تر است.

پس از اتصال به کامپیوتر می توانید از یکی از این حالت های زیر استفاده کنید: USB Mass Storage ،

Pc studio،یا مودم .با توجه به گزینه ای که انتخاب کرده اید ،باطری شروع به شارژ شدن می کند .

 

بلوتوث

گوشی دارای بلوتوث2.0 با قابلیت EDR است که این پرو فایلها را پوشش می دهد:

-Dial_up net working profile

-Generic Access profile

-Generic Object Exchange profile

-Object push profile  

-Serial port profile

-Handsfree profile

-Headset profile

-Synchronization profile

-Basic Image profile

-File Transfer profile

- HID (host) profile

-Stereo Advanced Audio Distribution profile

-Advanced Audio/video Remote Conference profile

استفاده از بلوتوث مانند همیشه است و جای شکایتی ندارد،هدست استریوی گوشی نیز به خوبی کار می کند و بر خلاف نوکیا 6500 کلاسیک ،که سرعت بلوتوث آن حدود 170 الی 180 کیلو بایت در ثانیه است، سرعت5310 ،78 کیلوبایت در هر ثانیه است.

دوربین

دوربین این گوشی 2 مگاپیکسل است (CMOS) .متأسفانه نوکیا بر روی دوربین این گوشی تمرکز چندانی نکرده و به همین دلیل است که ماژول دوربین یکی از ارزانترین قسمتهای این گوشی است و کیفیت متوسطی دارد. گوشی رزولوشنهای زیر را دارد:

- 1200×1600

- 1024×1280

- 960 1280 ×

- 600×800

- 480×640

- 240×320

- 120×160

2 رزولوشن پایینی به منظور ایجاد عکس برای wallpapers گوشی هستند.سه کیفیت JPEG نیز که در این گوشی قرار دارند عبارتند از :ساده_متوسط_خوب ،برای داشتن عکسی نزدیک به تصویر واقعی از بهترین کیفیت استفاده کنید.

صدای shutter را می توان غیر فعال کرد ،گوشی زوم دیجیتال 8x دارد که البته ضرورتی در استفاده از آن احساس نمی شود. می توانید عکسهارا در حافظه داخلی یا کارت حافظه ذخیره کنید.

افکت های گرافیکی ای نیز  هستند که می توانید به دلخواه از آنان در عکاسی استفاده کنید  مانند:رنگهای مصنوعی (false colours) ،خاکستری(Greyscale) ،رنگ قرمز _قهوه ایsepia ،نگاتیو (negative) و solarize .

این گوشی همچنین برای کسانی که علاقه مند به گرفتن عکسهای پی در پی هستند ، وضعیت (mode) ویژه ای دارد ،که می تواند تا 3 عکس در لحظه داشته باشد .تایمر (auto_timer) نیز از دیگر امکانات 5310 است.

 

  

ویدئو (فیلم برداری)

فیلم برداری با فرمت 3GP و رزولوشن 96×128 یا 144×176 پیکسل با سه کیفیت مختلف انجام می شود .مدت فیلم برداری را می توانید محدود کنید و البته اگر آن را محدود نکرده باشید،تا زمانی که کارت حافظه یا حافظه داخلی جا داشته باشد می توانید به فیلم برداری ادامه دهید . افکت هایی که در فیلم برداری هستند همان افکت های موجود در عکاسی هستند.

 

تم ها، برنامه ها ، بازیها

گوشی دارای تم های بسیار متنوعی است که به شیوی ماهرانه ای با سایر تصویر های گوشی و ظاهر آن هماهنگ شده اند.

  

                                                  

بازیهای گوشی که از قبل نصب شده اند عبارتند از :

City Bloxx،Snake III ،Music Guess

 

                                                         

 

قسمت برنامه ها دارای گزینه های استانداردی است مانند: ساعت جهان (world time) ،تبدیل واحد ها (converter)،widgets installer و  nokia's catalogue به منظور اضافه کردن برنامه های جدید و همچنین ویرایش دوم Yahoo!Go .

                                                                  

این گوشی برای جستجوی بهترعکس واطلاعات در شبکه ی اینترنت با قابلیت  Nokia search مجهز شده است .جستجو گرOper mini هم که دیگه نیاز به معرفی ندارد و همانند دیگر گوشی های مبتنی به سری 40 می باشد .  ویژگی دیگر این گوشی قابلیت ایجاد Wallpaper است و در تم های مختلف موسیقی های مختلفی  وجود دارد.

 

موسیقی

نوکیا5310  با سایر گوشی هایی که دارای ویرایش پنجم سری 40 هستند تفاوتی ندارد و تم های آن با رنگهایی مطابق با رنگهای خود گوشی هستند(گوشی قرمز رنگ ،صفحه پخش موسیقی قرمز دارد ،علاوه بر آن تم پیش فرض (default) نیز آبی است.)

دکمه های کناری برای آن است که با یک کلیک بتوانید به بخش موسیقی رفته و موسیقی ها را جلو و عقب ببرید .شاید این یکی از دلایلی است که کنترل از راه دور از بسته برای فروش 5310 خذف شد.

با توجه به چیپ  (chip) AIC33 داخلی (built-in) ،صدایی که از گوشی شنیده می شود بسیار خوب است ،صدایی هم که از هدفون شنیده می شود نیز بسیار واضح است ،و به طور کل 5310 وسیله پر قدرت پخش موسیقی به شمار می رود ،اگر چه نمی تواند با نوکیا  N91  یا سامسونگ i450 برابری کند ولی هم ردیف اکثر گوشی های موسیقیایی سامسونگ و بعضی گوشی های سری Walkman سونی اریکسون  است.

 
 

 

عملکرد گوشی در قسمت موسیقی

 

واکنش بسامدی ( 40 هرتز تا 15 کیلو هرتز ) ، دسیبل ( DB )

1048 – و 0.17 +

متوسط

سطح پارازیت DB ( A )

 

87.8 -

خوب

حدود تغیرات DB ( A )

 

87.0

خوب

%‚THD

 

% 13

خوب

%‚ IMD

 

0.786

 

بد

Stereo / DB

 

73.0 -

خوب

تداخل فرکانسها در 10 KHZ ‚ %

 

0.155

متوسط

 

مدت پخش موسیقی حدود 19 ساعت ،در وضعیت پخش صدا (speaker phone) ، صدا به صورت استریو است و اگر به زیر آن نگاه کنید 3 شیار می بینید ،شیار با بلندگو سمت چپ غیر فعال و 2 شیار دیگر مخصوص صدا هستند و قابل حدس است که با این فاصله کمی که بلندگوها از هم دارند ،صدا به صورت استریو شنیده نمی شود.

لوازم جانبی

نوکیا به منظور  ارتقاء لوازم جانبی مربوط به پخش تلاش زیادی کرده است حتی به قیمت شراکت با دیگر تولید کنندگان یکی از این لوازم JBL on call 5310 است که وسیله ای برای پخش موسیقی است ،بدین ترتیب که گوشی را را باید داخل آن قرار دهید که البته خود این وسیله نیز با باطری شارژ می شود.

 
  

بلندگوهای JBL صدا را بلند و واضح پخش می کند و روی هم رفته نوکیا5310 را تبدیل به یک استریوی می کنند .


 


  

 ست بلندگو های سیار (ND-6) که با باطری AAA کار می کند را نیز می توان جزو دیگر لوازم جانبی 5310 نام برد،که حجم صدای نسبتآ خوب ولی کیفیتی متوسط دارد.بلندگوها توسط فیش صوتی (audio) استاندارد به گوشی وصل می شوند،این بلندگوهای سیار برای کسانی که علاقه مند به استفاده از آن در سفر و پیک نیک هستند مناسب است.(به مدت 27 ساعت _باطری نسبتآخوبی است ).روی هم رفته نمی توان گفت که نوکیا سیلی از لوازم جانبی برای گوشی 5310 تدارک دیده ،اگر چه هنوز چیزهای جدیدی به این لوازم حانبی اضافه می شود.

 

 

رقابت

این گوشی تنها یک رقیب واقعی دارد و آن هم سونی اریکسون مدل W880i است. نوکیا 5310 با جک صوتی(audio) استاندارد، صفحه کلید پیشرفته تر و رادیو FM ،به پیش می رود .در مورد دوربین  دو گوشی زمان آماده باش و سایز عکس یکسان است.

 

جدول زیر به بررسی ویژگیهای مدلهایی که در بالا ذکر شد می پردازد:

 

 

Nokia 6500 Classic

Sony Ericsson W880i

Nokia 5310

اندازه / وزن ( mm – گرم )

109.8×45×9.5‚94

103×47×9.4‚73

103.8×44.7×9.9‚71

نمایشگر

 

QVGA ‚ 12 اینچ ‚ 16 میلیون رنگ و TFT

QVGA ‚ 1.8 اینچ ‚ 000‚262 رنگ

QVGA ‚ 2 اینچ ‚ 16 میلیون رنگ ‚ TFT

باطری

 

Li – pol ‚ 830 mAh

Li – pol ‚ 950 mAh

Li – pol ‚ 860 mAh

حافظه

 

1 Gb داخلی

40 ‚ کارت حافظه MS M2 ( Gb 1 در جعبه )

ذخیره داخلی 20 Mb و محل Micro SD

مدل OS

 

ویرایش پنجم S40

SE A100

ویرایش پنجم S40

UMTS

 

دارد

دارد

ندارد

دوربین

 

2 Mpix ‚ CMOS

176×144-Pixel video

2 Mpix ‚ CMOS

176×144-Pixel video

2 Mpix ‚ CMOS

176×144-Pixel video

اتصال

 

Micro USB برای تمام منظورها

پورت سریع، فیش 5/3 mm روی گوشی

میکرو USB ‚ 5/3 mm

بلوتوث

 

2.0 + EDR ‚ A2DP support

2.0 + EDR ‚ A2DP

support

2.0 + EDR ‚ A2DP

Support

پخش موسیقی

 

ارتقا یافته

واکمن 0/2

ارتقا یافته

جنس مواد مصرفی

 

آلومینیوم آنودیزه شده و پلاستیک

پلاستیک و تکه های آهنی

پلاستیک

رادیو FM

 

ندارد

ندارد

دارد

شاید بتوان از Nokia 6300 به عنوان رقیب دیگر 5310 نام برد که رقیبی غیر مستقیم به شمار می رود ،که کمی ظریفتر ولی دارای کارایی مشابه با 5310  است.

و در نهایت

صدای زنگ 5310 که با 64_chord ایجاد می شود ،صدای متوسطی دارد ،احتمال این است که در خیابان متوجه آن نشویم ،اگر چه گاهی هم در خانه این موضوع صادق است ودر واقع این شکایت اصلی از گوشی 5310 است . در مورد کیفیت پاسخ گویی ، بی نقص است .قدرت لرزش ،متوسط است ولی می توانید زمانی که گوشی در جیبتان است ،آن را حس کنید.

قیمت گوشی در اروپا 230 یورو است. و اگر مایل به داشتن گوشی با پخش موسیقی در حد ساده و دارای ویژکی های مثبت ویرایش پنجم سری 40 هستید،این گوشی ،گزینه مناسبی است.اگر به گوشی های هوشمند عادت ندارید _ونیاز هم ندارید این گوشی گزینه ی خوبی به جوانان است که گوشی ساده و کاربردی می خواهند.

بطور کل 5310 گوشی ای است که ادامه دهنده ی گروه گوشی های متمرکز بر روی بخش موسیقی است. گوشی توانا،بدون داشتن ایرادات هم گروهیهایش و همچنین دارای مزایایی نسبت به آنان است.

شاید به آمار بهترین فروش در دوره خود نرسد ولی احتمالاً فروش بالایی خواهد داشت.

 gsm.ir

 

 

دسته ها : موبایل
دوشنبه 21 5 1387 12:14

مروری بر  Nokia N78   

    محتویات بسته خرید خریداری شده:

-          گوشی نوکیا N78

-          کارت حافظه 2)microSD  گیگابایت)

-          باتری(BL-6F

-          شارژر (5- AC)

-          هدست سیم دار استریو به همراه  ریموت کنترل(45-AD-54/HS)

-          کابل دیتا CA-101)USB)

-          دفترچه راهنما

-          DVD نصب برنامه ها

در نگاه اول به نظر می رسد N78 به عنوان جایگزین73 N وارد بازار شد اما مطمئناً قصد نوکیا از ارایه78 N این نبوده، چرا که73 N یکی از مشهور ترین و بهترین گوشی های نوکیا است که فروش فوق العاده خوبی در کل دنیا داشته است. اما78 N نیز از گوشی های هوشمند و خوب سری 60 نوکیا است که چند ویژگی قابل توجه دارد.

یکی از نکات قابل توجه این گوشی بهره بردن از نسخه سوم آبدیت شده S60 به همراه  Feature 2 Pack است که تغییرات قابل توجهی نسبت به نسخه های قبلی دارد. دوربین N78 درحد دوربین های متوسط بوده و همانند دوربین N73 است. همچنین سخت افزار دریافت امواج FM و GPS نیز روی این گوشی وجود دارد.

همان طور که می دانید رقابت بین دوربین ها و گوشی های دوربین دار تقریباً اهمیت خود را از دست داده و سال 2008 سالی برای رقابت در زمینه GPS و سرویس های اینترنتی است و انتظار می رود برندها در این  زمینه رقابت خوبی را به نمایش بگذارند. در این میان N82 نوکیا هم از لحاظ دوربین هم GPS و هم سرویس های آنلاین یکی از بهترین ها است و به نظر می رسد طول عمر طولانی در بازار داشته باشد.78 N نیز کلیه قابلیت های N82 را دارد. دلیل ارایه چنین گوشی مشابهی را در ادامه این بررسی خواهید یافت!


 

ساختار ظاهری

از بسیاری از جنبه ها، ظاهر N78 شبیه به ظاهر 82‏N است، هر چند صفحه کلید N78 کمی متفاوت است و پانل جلویی آن نیز کاملاً براق است اما در عمل شباهت زیادی با N82 دارد. در واقع می توان N78 را ترکیبی از ظاهر برخی گوشی های سری N دانست مثلاً بخش های مشکی رنگ شبیه81 N و طرح های پشت گوشی شبیه N82 است. N78 در سه رنگ قهوه ای، آبی و سفید وجود دارد البته این تفاوت رنگ فقط در بخش پشت گوشی دیده می شوند چرا که پانل جلویی گوشی در هر سه مدل مشکی براق با نوارهای نقره ای است.

 

ابعاد گوشی 113´49´15/1 میلیمتر و وزن آن 101/9 گرم است که به این ترتیب چند میلیمتر از82 N باریک تر است.

 

سوکت microUSB مثل بسیاری از گوشی های نوکیا کناره سمت چپ قرار دارد که انتقال دیتا از طریق کابل USB از این طریق صورت می گیرد. پورت 3/5 میلیمتری هدفون در بالای گوشی و در کنار دکمه POWER قرار گرفته است. در کنار سمت چپ پورت 2 میلیمتری شارژر نیز وجود دارد.

 

 در سمت راست گوشی نیز دکمه مخصوص دوربین و دکمه های تنظیم صدا وجود دارند. در ساختار 78N نقصی دیده نمی شود و هیچگونه صدای اضافی و نا هنجاری شنیده نمی شود و تنها نکته جذب چربی و اثر انگشت روی بدنه براق آن است.

      

صفحه نمایش

صفحه نمایش گوشی از نوع QVGA و با اندازه 2.4اینچ (240´320پیکسل) است. و قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ را دارد. و تصاویر واضح و بسیار خوبی را حتی در نور زیاد نمایش می دهد. صفحه نمایش78 N وN95 از بسیاری لحاظ قابل مقایسه اند و تفاوت چندانی ندارند اما در مقایسه باN95 8G  با حضور صفحه نمایش 2.8 اینچی تفاوت کاملاً مشهود است. قابلیت نمایش 8 خط متنی و 3 خط سرویس با فونت های کاملاً خوانا وجود دارد.

 

 

صفحه کلید

صفحه کلید N78 بسیار شبیه صفحه کلید81 N و چند گوشی دیگر نوکیا است و نکته مهم وجود Navywheel که یک بخش لمسی برای حرکت بین منوها و آیکن ها و فایل است و کافیست انگشت خود را روی این بخش بچرخانید. البته این ویژگی همیشه جالب نیست و گاهی اوقات به طور تصادفی این بخش لمس شده و به طور نا خودآگاه روی آیکن ها حرکت می کند. به هر حال، پیاده سازی این بخش در78 N زیاد جالب نیست. هنگام کار با این دکمه حرکتی لمسی، کلید هایی که باید استفاده شوند با نور سفید روشن می شوند و کاربر را راهنمایی می کند که البته این قابلیت امکان غیر فعال شدن را دارد. نور پس زمینه دکمه ها سفید است. امکان تنظیم نور صفحه کلید و صفحه نمایش توسط یک سنسور نور وجود دارد. استفاده از کلیدهای شماره دار خیلی راحت نیست چرا که این کلیدها از نوارهای عمودی باریک تشکیل شده اند.

 

   

 

باتری

باتری گوشی لیتیومی مدل BP- 6MT با ظرفیت 1200 میلی آمپر ساعت است که قابلیت 5 ساعت مکالمه مداوم، 225 ساعت حالت آماده به کار، 24 ساعت پخش موسیقی یا رادیو، 215 دقیقه ضبط فیلم و 280 دقیقه پخش فیلم را دارد.

   به طور متوسط می توان تا 3 روز روی شارژر باتری گوشی حساب کرد. مدت زمان شارژ کامل باتری نیز 2 ساعت است. جدولی از کارایی باتری را در زیر مشاهده کنید:

-          استفاده از GPS :  سه و نیم تا 4 ساعت        

-          پخش ویدیو: 4 ساعت و 45 دقیقه

-          جستجوی وب(EDGE) : سه ساعت

-          Wi-Fi (بی وقفه): 5/ 3ساعت

-          موزیک( باهدفون) : 3/5 ساعت

-          رادیو:5/ 12ساعت

-          رادیوی اینترنتی(با Wi-Fi) : شش ساعت

-          بازی: 5/ 4ساعت

یکی از خوبی های بهره برداری از FP2 صرفه جویی در مصزف انرژی و بیشتر شدن عمر باتری است. N78 در این زمینه از82 N پیشی گرفته است.

حافظه

گوشی دارای 96 مگابایت حافظه RAM است که 45 مگابایت آن برای استفاده کاربر خالی است و می توان برای اجرای برنامه ها و یا باز کردن صفحات وب سنگین از آن بهره گرفت. 70 مگابایت حافظه خالی برای ذخیره اطلاعات نیز وجود دارد. که البته می توان با استفاده از کارت حافظه microSD آن را تا 8 گیگابایت افزایش داد. یک کارت 2 گیگابایتی نیز روی گوشی قرار دارد.

سخت افزار

بر خلاف 82‏N که از پلات فرم2420 TIOMAP برخوردار است، N78 دارای یک پلات فرم ساده تک تراشه ای با پردازنده RM11 و سرعت 369 مگاهرتز است همچنین78 N فاقد سنسور حرکتی است و تصویر آن با چرخش گوشی نمی چرخد.

کارایی

از لحاظ کارایی سخت افزاری، N78 بسیار شبیه N82 بوده و بنابر این با بسیاری از گوشی های سری 60 نوکیا هم سطح است.

اتصالات

USB: با اتصال کابل USB سه حالت اتصال وجود دارد.

-          Mass Storage USB) Data Transfer): در این حالت کارت حافظه قابل دسترسی است نیازی به نصب درایور نبوده و سیستم عامل به طور خودکار گوشی را می شناسد.

-          Image print: ارسال عکس ها به پرینتر

-          Pc Suite : مدیریت اطلاعات از طریق Nokia PC Suite

بلوتوث: نسخه بلوتوث گوشی 2.0 به همراه قابلیت EDR است و از پروفایل های زیر پشتیبانی می کند.

A2DP -

AVCRP-

BIP-Image push-

DUN-GW-

FT-Server-

Hamds Free-AG(1/0)-

Headset-AG-

OBBX-

OPP-Client-

OPP-Server-

SIM Accem-Server-

د در اتصال بلوتوث بیشترین سرعت انتقال دادن 100 کیلوبیت در ثانیه است.

 Wi-Fi: در این گوشی از تکنولوژی ارتباطی IEEE802/11g) Wi-Fi )پشتیبانی می شود و از همه استانداردهای امنیتی نیز برخوردار است. همچنین قابلیت upnp که با استفاده از آن می توان اسلایدها را به تلویزیون، موزیک ها را به سیستم استریو و عکس ها را به پیرینتر ارسال کرد، وجود دارد. همچنین دارای Home Media Server برای اتصال N78 به شبکه Wi-Fi و یا کامپیوتر شخصی می باشد.

دوربین

در نگاه اول دوربین N78 کاملاً شبیه دوربین N73 است اما با کمی دقت به مشخصات تفاوتهایی را در می یابید. N78 دارای دوربین 3.2 پیکسلیCmos  به همراه فوکوس اتوماتیک است. کیفیت تصاویر این دوربین بسیار خوب است و شاید بتوان گفت تنها نقص آن نبود درب پوش لنز است.از لحاظ قابلیت های افزوده شده توسط FP2 می توان گفت قابلیت مکان یابی در این گوشی وجود دارد که به مشخصات موقعیت جغرافیایی را به عکس اضافه می کند و می توان آن محل را روی نقشه جستجو کرد.

 

رزولوشن های زیر قابل استفاده اند:

-          پرینت 3 مگاپیکسل: بزرگ

-          پرینت 2 مگاپیکسل: بزرگ

-          پرینت ایمیل0.8مگاپیکسلی: متوسط

-          پیام مولتی مدیا 0.3مگاپیکسلی: کوچک

متاسفانه گزینه ای برای انتخاب رزولوشن واقعی تصویر در نظر گرفته شده است و رزولوشن های قابل استفاده در N78 عبارتند از: 2048´1536، 1600´1200، 1024´768 و 640´480 پیکسل حجم تصاویر نیز بسته به نوع رزولوشن انتخاب شده در حدود 1مگابایت، 700-600 کیلوبایت، 250-300 کیلوبایت و 75-100 کیلوبایت خواهند بود.

   
  

گوشی دارای قابلیت زوم دیجیتالی تا 20 برابر را دارد. دو حالت برای زوم وجود دارد "normal" و "enhanced" که در اولی زوم نرمال و در دومی ماکزیم زوم ممکن اعمال می شود و البته کیفیت تصویر پایین می آید.

 
  

برای گرفتن عکس چندین حالت را می توان انتخاب کرد. Auto، Macro و تنظیماتی مثل portrait، lands cape، night و sport وجود دارند.

 

فلاش دوربین را می توان روی حالت اتوماتیک تنظیم کرد و یا از آن در حالت حذف قرمزی چشم استفاده کرد. تایمر اتوماتیک را می توان طوری تنظیم کرد که بعد از 2، 10، 20 ثانیه خاموش شود.برای تنظیم نور سفید در تصویر حالت های مختلفی نظیر Auto، Sunny، Cloudy، Incandescent و Fluorescent وجود دارند. افکت های Sepia، Black & White و Negative نیز دیده می شوند.

تنظیمات ISO به صورت پیش فرض روی حالت اتوماتیک تنظیم شده است اما می توان به صورت دستی نیز ISO را زیاد یا کم کرد که برای این کار بازه انتخاب 60 تا 200 وجود دارد.

 

ضبط ویدیویی

تنظیمات در بخش ویدیویی خیلی کمتر است و بیشتر تنظیمات به صورت اتوماتیک انجام می شوند. تنظیمات نور سفید همانند تنظیمات حالت عکس برداری است. برای فیلم برداری فقط دو حالت مختلف داریم: حالت اتوماتیک و حالت شب (night). ماکزیم رزولوشن فیلم 640´480 پیکسل بوده و در فرمت mpeg4 ضبط می شود. می توان صدا را در حین فیلم برداری ضبط نکرد میزان فریم در ثانیه 15 بوده که غیر قابل تغییر است. فیلم برداری بدون محدودیت و تا جایکه حافظه خالی داشته باشید انجام می شود.

 

مسیریاب GPS

مهمترین به روز آوری در این بخش، نسخه جدید Nokia Maps است که راهنمای استفاده از آن به طور جداگانه ارایه خواهد شد. سرعت برنامه جهت یاب نسبت به قبل خیلی بیشتر شده ولی متاسفانه مصرف باتری آن نیز بیشتر شده است و در این زمینه نوکیا هنوز نتوانسته راه حلی ارایه دهد.

موسیقی

کلیه برنامه هایی که در زمینه موسیقی هستند مثل music player، رادیو و رادیوی اینترنتی تحت استانداردهای 2FP ارایه شده اند و تنظیمات خاصی ندارند. به همراه گوشی یک ریموت کنترل موسیقی نیز ارایه شده که شبیه ریموت کنترل گوشی81 N از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری می باشد. قابلیت رادیویی اینترنتی یکی از ویژگی های جدیدی است که نوکیا روی گوشی های جدید خود قرار می دهد و البته علاوه بر نرم افزار باید از لحاظ سخت افزاری نیز ارتقا یابد. مثلاً N78 دارای نرم افزار مناسب رادیویی اینترنتی است اما انتقال دهنده FM و نحوه همگام سازی آن باعث شده تا در محل هایی کارایی مناسبی نداشته باشد و دریافت سیگنال همراه با نویز صورت بگیرد.

 

 

کارایی کلی گوشی

طبق جدول در کل می توان گفت کارایی گوشی در حد متوسط قرار دارد بطوریکه بیشتر پارامترهای اصلی در حد متعادل و متوسط هستند. از لحاظ خروجی صوتی و کیفیت صدا نیز در حد خوبی قرار دارد و می توان با استفاده از اکولایزرهای موجود کیفیت صدا را بهبود بخشید اما با استفاده از هدفون های همراه گوشی می توان صدای خوبی را دریافت کرد. از لحاظ دریافت سیگنال نیز درحد متوسط قرار دارد.

 

درنهایت

از لحاظ کیفیت صوتی در هنگام مکالمه و ارسال و دریافت سیگنال صوتی مشکلی وجود  ندارد و نیز به دلیل وجود 2 اسپیکر خوب صدای زنگ گوشی نیز کاملاً مناسب است.78 N از جمله گوشی هایی است که از FP2 استفاده می کنند و به همین دلیل بسیاری از برنامه ها و قابلیت های آن به روز شده است که از جمله آن ها دوربین، GPS و Wi-Fi هستند. یکی از مشکلات78 N صفحه کلید آن است که کمی کار با آن برای کاربر سخت است و نوکیا می توانست طراحی بهتری برای آن در نظر بگیرد.


  

می توان گفت N78 در حال حاضر هیچ رقیب مستقیمی ندارد و بخصوص با وجود FP2 در بین گوشی های سری 60  نوکیا نیز یکی از بهترین ها و کم نظیرها است به هر حال دوره جدیدی برای رقابت گوشی ها در زمینه GPS و Wi-Fi شروع  شده است و در این میان N78 و N82 از جمله گوشی های مطرح نوکیا هستند.

        منبعgsm.ir

 

دسته ها : موبایل
دوشنبه 21 5 1387 12:6
X